Heeft u vragen? Neem direct contact op

Word abonnee

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom procesbesturing en -optimalisatie en word abonnee van Process Control.

 

Abonnement
Als abonnee van Process Control ontvangt u 7x per jaar het onafhankelijke vakblad over procesbesturing en -optimalisatie.  In het magazine zal u artikelen vinden over meten, regelen & besturen, procesveiligheid, energieverbruik, onderhoud & asset management, industriële netwerken, instrumentatie & sensoren, maar ook over de integratie en optimalisatie van uw processen. De combinatie van theorie, praktijk (cases) en managementinformatie biedt u een compleet beeld van uw branche.

Ter kennismaking kunt u zich nu al abonneren op Process Control voor € 29,95 voor het 1e jaar. Dit is een introductietarief, na het 1e jaar zal het reguliere tarief van € 45,- gelden.
Voor het buitenland geldt het tarief van € 109,- per jaar.

Het abonnement loop tot wederopzegging. Abonnementen kunnen met elk nummer ingaan. Opzeggen kan eenvoudig door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via onderstaand formulier meldt u zich eenvoudig aan. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het vakblad en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comProefnummer
Geïnteresseerd in het blad? Op de website kunt u enkele digitale edities inkijken van het vakblad. Wilt u een proefnummer in print ontvangen? Dit kan natuurlijk kosteloos. Klik hier enlaat uw gegevens achter en het exemplaar valt binnen een week bij u op de mat.