Heeft u vragen? Neem direct contact op

Pumps&Valves 2017

4 & 5 oktober 2017

 

Vakbeurs Pumps & Valves Rotterdam 2017

Pumps & Valves is de vakbeurs voor ‘liquid’ industrie. Iedere twee jaar komen diverse sectoren uit de markt samen in Rotterdam Ahoy om zich te oriënteren op nieuwe oplossingen en innovaties voor hun eigen industrie. De bewerking en verwerking van vloeistoffen staat hierbij centraal.

Grootste processing event van Nederland
In combinatie met Solids is dit het grootste processing evenement voor vloeibare en droge industrie in Nederland. Pumps & Valves is inmiddels onderdeel van een ‘European Series’ met succesvolle editie in Antwerpen, Bilbao, Zürich en Dortmund. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken.

Deelnemersveld
De beurs kent een divers aanbod van pompen en kleppen, maar ook afdichtingen, leidingsystemen, meet & regeltechniek en andere componenten. Een greep uit het deelnemersveld: SAMSON, GEA Nederland, Sulzer, SPX Flow, Duijvelaar Pompen, Metso Benelux, AVK Nederland, NKI Leidingsystemen, Bronkhorst Nederland, Seepex.

Eindbeslissers ontmoeten vakspecialisten
Met jarenlange aanwezigheid in het hart van de ‘liquid’ industrie, bereikt Pumps & Valves eindbeslissers van multinationals, maar ook de kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Exposanten ontmoeten algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D-managers en operationeel managers uit de volgende industrieën:

• Olie & gas
• (Petro) Chemie
• Metaal
• Food & Beverage
• (Proces) waterbehandeling

Noteer in uw agenda – 4 & 5 oktober 2017

Locatie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
The Netherlands

Beursdagen
Woensdag 4 oktober 2017 10.00 – 17.00
Donderdag 5 oktober 2017 10.00 – 17.00

Meer informatie: www.easyfairs.com/pumps-nl 
Bezoeken is gratis bij voorregistratie. De registratie opent 3 maanden voor de beurs.
Bij interesse in deelname kun u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.