UNIS Group verloot inventarisatie op vakbeurs TechniShow 2022

Beursactie UNIS Group voor rust en inzicht in elektronica van productielijnen

UNIS Group organiseert een mooie beursactie voor bedrijven die graag inzicht willen in de industriële elektronica van de productielijnen. Tijdens de vakbeurs TechniShow, die van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, wordt een ‘Inventarisatie en Evaluatie’ verloot ter waarde van €1.500,-.

Robin van Buuren, Team Leader Fieldservice en R&D bij UNIS Group: “In verband met de schaarste van elektronica en onderdelen is het juist nu belangrijk om inzicht te hebben in de status van elektronica in productielijnen. Met onze inventarisatie brengen wij die in kaart én evalueren de mogelijke risico’s. Na ons bezoek weet u precies waar u aan toe bent en kunt u langdurige en onverwachte downtime voorkomen. Dat geeft rust. Daarnaast biedt ons inventarisatierapport u waardevolle informatie om de juiste keuzes te maken voor toekomstige productieprestaties.”

UNIS Group laat TechniShow-bezoekers graag kennismaken met deze specialistische dienst en zet deze dienst daarom tijdens de beurs in de schijnwerpers. Op de stand (11.D022) zijn field service engineers aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Verminder (onvoorziene) downtime
Bent u ook op zoek naar voorspelbaarheid, rust en een plan voor het verminderen van (onvoorziene) langdurige downtime? Doe dan mee aan deze TechniShow beursactie en win een ‘inventarisatie en evaluatie’ door UNIS Group ter waarde van €1.500,-. U maakt kans op een gratis inventarisatie door simpelweg uw contactgegevens achter te laten.

Leer meer over de dienstverlening van UNIS Group op stand 11.D022 en lees meer informatie over de beursactie op www.unisgroup.nl/technishow.