Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit

Het modulair platform van het HMI gamma van Pepperl+Fuchs biedt een aangepaste oplossing voor elke toepassing, van niet-gevaarlijke omgevingen tot zone 1.

Modulair ontwerp van VisuNet FLX De HMI-productfamilies VisuNet GXP en VisuNet FLX geven maximale flexibiliteit voor gebruik in de procesindustrie. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen HMI-systemen geconfigureerd worden om aan specifieke individuele behoeften te voldoen, waardoor uiterst snelle en eenvoudige servicemogelijkheden op afstand ontstaan. Klanten kunnen beschikken over een uitgebreide reeks technologieën, installatiemogelijkheden en randapparatuur. Elk HMI-systeem bestaat uit ten minste één computerunit en één displayunit, die elk afzonderlijk kunnen geconfigureerd worden. De operator workstations van Pepperl+Fuchs zijn ontworpen en gecertificeerd voor gebruik in ATEX/IECEx Zone 1/21, Zone 2/22 en Div 1 toepassingen. Bovendien kunnen alle producten gebruikt worden in niet-gevaarlijke gebieden.

De door Pepperl+Fuchs ontwikkelde VisuNet RM Shell 5 firmware voor VisuNet thin clients is gebaseerd op Windows 10 IOT 2019 LTSC en biedt een eenvoudige manier om individuele aanpassingen door te voeren. De hoogste veiligheidsnormen en flexibele configuratiemogelijkheden maken aansluiting op talrijke virtuele en conventionele procescontrolesystemen mogelijk.

End-to-end thin client-portfolio tot Zone 1/21 Het productaanbod wordt vervolledigd door robuuste thin clients voor gebruik in controlekamers en schakelkasten. Daarnaast zorgen de mobiele tablet thin clients van Pepperl+Fuchs voor een compleet portfolio voor virtuele en conventionele procescontrolesystemen. Met de VisuNet Control Center software kunnen de thin clients naadloos en centraal beheerd worden- van Zone 1 tot de controlekamer.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op industrie vacatures.