Nieuwe serie oliegesmeerde schroefcompressoren

Geveke

Geveke introduceert onder de typenaam GLA, de nieuwe serie oliegesmeerde schroefcompressoren. Deze serie compressoren is leverbaar in vermogens tot en met 315 kW en biedt voor nagenoeg elke persluchtvraag een oplossing.

Een efficiënt energieverbruik is een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van deze lijn compressoren. De compressoren zijn uitgevoerd met een zeer efficiënt en hoog rendement schroefblok. Uiteraard kunnen de Geveke-compressoren worden voorzien van een warmteterugwinmodule. Daarmee wordt nog meer energie bespaard, omdat de compressorwarmte voor andere bedrijfsprocessen kan worden gebruikt.

De Geveke GLA compressoren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke besturing. Verder zijn ze uitgevoerd met uitgebreide communicatiemogelijkheden voor de meest optimale en efficiënte werking. Zo is predictief onderhoud mogelijk en zijn de meest relevante compressorbedrijfscondities inzichtelijk. De Geveke-compressoren hebben een kleine footprint en zijn daardoor compact. Ze zijn leverbaar in tal van uitvoeringen: stationair, toerengeregeld, met geïntegreerde koeldroger en als een all-in-one persluchtcenter. Een laag geluidsniveau maakt deze serie multi-inzetbaar.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op  industrie vacatures.