Technologie verhoogt productiviteit in alle industriesectoren

Toughbook N1 Flat

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar steeds efficiëntere productiesystemen hebben fabrieken intelligente, flexibele en betrouwbare technologie nodig. Het creëren van mogelijkheden om de kracht van data in combinatie met digitale oplossingen te gebruiken, is een belangrijke stap naar meer winstgevende productieactiviteiten. Met de Toughbook N1 Flat kunnen mobiele werknemers de meest veeleisende activiteiten beheren en de downtime verminderen.

"Om concurrerend te blijven, moeten fabrikanten 'lean' werken. Daarbij is het belangrijk om te investeren in de juiste technologie om stilstand te minimaliseren en de productkwaliteit te handhaven. Dat is een continu proces. Het digitaliseren van productieactiviteiten door middel van slimme technologieën speelt hierin een belangrijke rol,” vertelt Thomas Murman, Business Consultant bij Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Industrie- en productiebedrijven kiezen voor Toughbook N1 Flat wanneer zij processen willen stroomlijnen, de productiviteit willen verbeteren en fouten tot een minimum willen beperken. Procesautomatisering verhoogt de snelheid en kwaliteit van de productie en vermindert de onderhoudsvereisten en ongeplande stilstand. Bovendien zorgen de Toughbooks voor een beter gebruik van de beschikbare ruimte en een optimale organisatie van het magazijn en ze bieden vele mogelijkheden om de betrouwbaarheid en snelheid van orderpicking-activiteiten te verbeteren en daarmee aan alle afgesproken de levertijden te voldoen. Zo worden logistieke kosten beter beheersbaar dan ooit. De Toughbook N1 Flat is ontworpen om fabrieken verbonden te houden en kan gemakkelijk worden aangepast aan toekomstige eisen.

De Toughbook N1 Flat bevat functies zoals Wi-Fi kanaalselectie om elektromagnetische interferentie te verminderen en is klaar voor kunstmatige intelligentie. Het device heeft vele opties die het werk vergemakkelijken, zoals smartcard- en vingerafdruklezers, barcodelezers en zelfs geïntegreerde RFID-lezers. Het apparaat kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande systemen en kan voor voorraadbeheer op een vorkheftruck worden geplaatst.

“Er is geen enkele andere fabrikant van mobiele apparaten ter wereld die zowel Windows® als Android™ beheerst. De Toughbook N1 Flat kan elk besturingssysteem ondersteunen, inclusief de functies van Windows Autopilot. Het BIOS en het besturingssysteem kunnen aangepast worden om iedere netwerkinfrastructuur te ondersteunen. Daarnaast kan Panasonic ook helpen bij het opzetten van mobiele VPN-oplossingen. Deze toestellen zijn ontworpen om de uitdagende omstandigheden van productieomgevingen te weerstaan,” vertelt Brecht Dhooge, Marketing Manager Benelux voor Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op  industrie vacatures.