Dé sensoren voor water- en afvalwaterbeheer

Aqua

Het reinigen van afvalwater is een even belangrijke taak als het bewaken van de drinkwatervoorraden. Op Aqua Nederland komt de complete waterketen samen: van afvalwater tot drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer. Als ervaren leverancier van meetinstrumenten in de drinkwatervoorziening en waterzuiveringsinstallaties, is ook VEGA aanwezig.

Dankzij de tientallen jaren ervaring in meettechniek in de waterbranche levert VEGA uiteenlopende meetinstrumenten die perfect afgestemd zijn op de eisen van de water- en afvalwaterindustrie. Onze sensoren meten nauwkeurig en zijn betrouwbaar. VEGA staat dit jaar op Aqua Nederland, hét evenement voor de waterbranche. Op 21, 22 en 23 maart staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van de toekomst van watermanagement. Op de VEGA-stand maakt u kennis met de voordelen van onze radartechnologie. Daarnaast laten we zien hoe eenvoudig de inbedrijfname van onze sensoren is, met behulp van de VEGA Tools app!

Eenvoudige inbedrijfname en bediening

Alle instrumenten zijn zeer eenvoudig en snel in bedrijf te nemen. Het enige wat daar voor nodig is, is de VEGA Tools app. Een sensor is al met een paar klikken ingeregeld. 100% veilig, heel eenvoudig en razendsnel!

Gunstige prijs

Kwaliteit loont: de robuuste sensoren zorgen voor lagere onderhoudskosten en drukken de bedrijfskosten. VEGA-sensoren richten zich op de speciale eisen voor de drinkwatervoorziening. De robuustemeettechniek maakt onafhankelijk van weersinvloeden een lange levensduur en een betrouwbare meting mogelijk. De toegepaste materialen en het hygiënisch ontwerp bieden bescherming tegen verontreiniging van het drinkwater.

Draadloze bediening

Met bluetooth kijkt VEGA ver in de toekomst. Maar deze draadloze technologie geeft processen nu al meer flexibiliteit. De draadloze communicatie zorgt voor een betere toegankelijkheid. De technologie maakt parametrering, weergave en diagnose mogelijk vanaf een afstand tot wel 50 meter en bespaart daarmee tijd en voorkomt risico’s. Heel eenvoudig via de VEGA Tools-app – op elke smartphone of tablet.

Snelle levertijd

Of het om een eerste levering of om een reparatie gaat: VEGA-meetinstrumenten zijn binnen enkele dagen in huis. Daardoor worden de kosten voor voorraadbeheer aanzienlijk teruggedrongen. Is wel gevaarlijk, we hebben nog relatief korte levertijden in vergelijking tot concurrenten, maar ook dat is bij ons al niet meer zo kort als eerder.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op  industrie vacatures.