HARTING evenement brengt experts voor digitale communicatie samen

Industrial Ethernet Week

Industrial Ethernet Week 2 ondersteunt ontwikkelaars en beslissers bij de transformatie naar het IIoT

Espelkamp, 14 februari 2023 – Van 21 tot en met 23 februari 2023 organiseert de HARTING Technology Group voor de tweede keer de Industrial Ethernet Week. Na het eerste succesvolle evenement in 2022 zal het digitale evenement met wereldwijd bereik opnieuw tal van experts uit de industriële en IT-sector samenbrengen. Zij zullen de komende kansen en uitdagingen van de industriële productie bespreken en benadrukken welke strategieën en technologieën bedrijven moeten omarmen om ervoor te zorgen dat ze goed gepositioneerd zijn voor de digitalisering van de productie.

De kern van de Industrial Ethernet Week is het onderwerp digitale communicatie. Enerzijds omvat dit het verzamelen van gegevens en de overdracht ervan via geschikte kabels en connectoren. Anderzijds komt intelligente gegevensverwerking voor toekomstige bedrijfsmodellen aan bod. Eén ontwikkeling in het middelpunt: de verwerkende industrie en de IT/softwaresector groeien momenteel steeds dichter naar elkaar toe. Door de digitalisering zijn er steeds meer oplossingen uit de IT-sector nodig om gegevens direct aan de machine bruikbaar te maken voor de productie.

Veel industriële bedrijven staan voor de transformatie naar het Industrial Internet of Things (IIoT). Ontwikkelingsingenieurs, fabrieksinstallateurs en andere professionals worden in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen als gevolg van nieuwe technologieën, nieuwe use cases en nieuwe bedrijfsmodellen. Ze moeten op de hoogte blijven van trends en oplossingen om ideeën te ontwikkelen en de volgende stappen te vinden om hun bedrijf te transformeren. Als een van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor Industrial Ethernet-connectiviteitsoplossingen wil de HARTING Technology Group deze groep ondersteunen met de Industrial Ethernet Week.

Als toonaangevend internationaal technologiebedrijf ziet de HARTING Technology Group zichzelf als pionier voor de noodzakelijke digitalisering. Daarbij hoort ook het samenbrengen van de juiste experts uit verschillende industrieën om oplossingen te bespreken. Deelnemers aan het evenement maken kennis met de ideeën en perspectieven van pioniers en thought leaders en krijgen een update over technologieën, oplossingen en trends.

"We zijn blij dat we vanuit Espelkamp actief vorm geven aan de implementatie van Industrie 4.0 wereldwijd. Onze oplossingen creëren de noodzakelijke krachtige infrastructuur die nodig is voor toenemende datasnelheden. We brengen voorheen gescheiden werelden samen en creëren de basis voor digitale bedrijfsmodellen. Ik kijk uit naar interessante gasten en spannende discussies. Ook in 2023 zal de Industrial Ethernet Week weer waardevolle inzichten in de ontwikkelingen bieden en gebruikers waardevolle oplossingsstrategieën voor hun eigen bedrijven aanreiken", aldus Kilian Schmale, hoofd marketing bij HARTING Electronics GmbH.

Onder de gasten bevinden zich thought leaders van Schaeffler, Beckhoff, Microsoft, IoT UseCase, Supplyframe, EPlan, Fluke Networks, Sparkfun en Analog Devices. Samen met HARTING experts zullen zij live verslag doen vanaf het HARTING Forum in Espelkamp en online streamen naar meer dan 50 landen wereldwijd.

De focusonderwerpen van de drie dagen zijn:

Dag 1 – Industriële transformatie

Dag 2 – Fabrieksinstallatie

Dag 3 – Apparaatontwerp

Geïnteresseerd? Schrijf je in via de volgende link en doe online mee:

https://www.harting.com/NL/nl/harting-industrial-ethernet-week-2023