Van Der Ende Valve Services

Op 18, 19 en 20 april 2023 vindt de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux plaats in Ahoy Rotterdam: Maintenance NEXT.

Bij de stand op nummer 4.000 krijgen bezoekers de kans om intelligentie binnen de procesindustrie te ontdekken. Het team van Van der Ende Valve Services praat geïnteresseerden hier bij over de eindeloze mogelijkheden in voorspellend onderhoud, de laatste innovaties in meet- en regeltechniek en meer.

Fabrikanten als Masoneilan (Baker Hughes), Consolidated (Baker Hughes), Groth, DeZURIK, Leser, Fisher en IMI worden hier vertegenwoordigd. Het beursteam van Van der Ende Valve Services wordt zelfs versterkt door specialisten van diverse van deze genoemde merken.

Kortom; asset owners, – managers en andere belanghebbenden, die dromen van een continu soepel proces met optimaal presterend equipment en minimale downtime, mogen Maintenance NEXT niet missen.

Een bezoek aan de beurs is gratis als bezoekers zich registreren als gast van Van Der Ende Valve Services via deze link.