Branchevereniging FEDA
Foto: www.vpnsrus.com

Branchevereniging FEDA organiseert donderdag 25 mei a.s. een online Innovation Talk over een zeer actueel onderwerp: artificial intelligence. Centraal bij dit online evenement is de rol die AI kan gaan spelen in de industrie

Op donderdag 25 mei gaat het tijdens de FEDA NEXT Innovation Talk over de rol van AI in de industrie. De online talk informeert over hoe AI al wordt gebruikt in de industrie, en hoe het kan bijdragen aan de bedrijfsvoering, producten en dienstverlening van jouw bedrijf.

Slim 

Kunstmatige intelligentie is flink in opmars in de industrie. In de vierde industriële revolutie draait alles om het slim gebruikmaken van technologie en data. Slimme productie en geautomatiseerde processen worden de norm in Industry 4.0. AI speelt hierbij een belangrijke rol. Machines en systemen kunnen zelfstandig leren en beslissingen nemen.

Mitsubishi 

Tijdens de FEDA NEXT Innovation Talk zal Micha Daman van Mitsubishi Electric Factory Automation Benelux zijn visie geven op het gebruik van AI in de industrie. Hoe wordt AI gebruikt om bedrijfsprocessen te verbeteren? En hoe creëer je kansen voor je bedrijf, groot of klein? Micha zal ook ingaan op de risico’s van de inzet van AI en waar in de industrie dit (nog) niet toepasbaar is.

Het evenement vindt plaats op donderdag 25 mei 2023 van 16.00-17.00 uur en wordt online uitgezonden via een livestream. Aanmelden kan via https://feda.nl/agenda/feda-next-innovation-talk-3/.