ACE op Precisiebeurs 2022: focus op semi-conductor industrie

Precisiebeurs

Ook dit jaar is dempingsspecialist ACE Stoßdämpfer GmbH weer aanwezig op de Precisiebeurs op 16 en 17 november. Het Duitse bedrijf geeft acte de présence met producten die trillingen bij nauwkeurige processen elimineren. Deze komen bijzonder goed van pas in de semi-conductor industrie. 

Actieve en passieve isolatie van trillingen

Meetmachines zijn een delicate aangelegenheid. De kleinste onnauwkeurigheden leiden tot onbruikbare resultaten. Trillingen vanuit de omgeving die op het systeem kunnen worden overgebracht, moeten daarom worden geïsoleerd. Wanneer het aankomt op een perfecte trillingsisolatie van meettafels, testinstallaties en machines met hoge vermogens, zijn de laagfrequente componenten van ACE een goede keuze.

Actieve isolatiesystemen

Voor extreem nauwkeurige toepassingen biedt ACE de actieve isolatiesystemen ISOTAblA en ISOModA. Bij ISOTAblA gaat het om actieve tafelplatformen; de ISOModA-productlijn bestaat uit modulaire actieve isolatie-elementen. Ze worden doorgaans gebruikt in veel hightech industrieën, in laboratorium-, farmaceutische en medische technologie en in toepassingen voor zeer nauwkeurige metingen. Bij ISOTablA is actieve isolatie van 0,5 Hz tot 100 Hz mogelijk.

PAL-luchtveerelementen

Voor minder extreem nauwkeurige toepassingen heeft ACE de hoogwaardige laagfrequente PAL-luchtveerelementen in zijn assortiment. Deze zijn voor omstandigheden gemaakt waarin de gebruiker zowel isolatie tegen trillingen als een constant niveau beoogt.

Cleanroom gereinigd

ACE Stoßdämpfer levert via VDL cleanroom gereinigde en verpakte hydraulische stootdempers. Ook de RGA-geteste TUBUS-dempers van ACE worden veel gebruikt in de semi-conductor industrie.

ACE Stoßdämpfer GmbH is op de Precisiebeurs te vinden in hal 1 op stand 335.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op industrie vacatures.