zaterdag, juni 10, 2023

Specialisme

Motion control

Dempingstechnologie

Trillingsisolatie

Het assortiment:

Dempingstechniek
Kleine stootdempers
Industriestootdempers
Zware industriestootdempers
Palletstoppers
Structuurdempers
Stootdempingsmatten
Kabelveer dempers

Snelheidsregulering
Gasdrukveren
Gastrekveren
Hydraulische remcilinders
Deurdempers
Voedingsregelaars
Rotatieremmen

Trillingsdemping
Rubber-metaal-isolatoren
Trillingsisolerende matten
Laagfrequente luchtveerelementen
Actieve isolatie systemen

Veiligheidsproducten
Veiligheidsstootdempers
TUBUS veiligheidsdempers
Crash dempers
Klemelementen
Visco-elastische stootdempers

ACE Stoßdämpfer: specialist in Motion Control

ACE Stoßdämpfer ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed assortiment aan producten op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregulering en trillingsdemping. Ook voor veiligheidsproducten kan men bij ACE terecht.

De producten van ACE worden bijna overal gebruikt: van de zeebodem tot de ruimte – overal waar bewegende massa’s veilig geremd of gecontroleerd moeten worden of waar een efficiënte trillingsisolatie vereist is. ACE Stoßdämpfer GmbH is gevestigd in Langenfeld, Noordrijn-Westfalen (engineering, marketing en sales wereldwijd) en in Farmington Hills, Michigan (engineering en productie). Daarnaast heeft het bedrijf wereldwijd vijf vestigingen, vier productielocaties en een uitstekend distributeursnetwerk in 45 landen op alle continenten.

Sinds medio 2016 is ACE Stoßdämpfer officieel onderdeel van Stabilus Gmbh: één van de grootste fabrikanten van gasveren, elektromechanische aandrijvingen en dempers ter wereld.

Op de Nederlandstalige website www.ace-ace.nl vinden klanten niet alleen informatie over producten en een bijbehorende webshop, maar ook een bijzonder praktische service. Gebruikers kunnen er namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week berekeningen van gasveren, stootdempers en trillingsdempers uitvoeren. De specialisten van ACE werken op verzoek ook een gedetailleerde, technische offerte uit, inclusief een montagevoorstel, gegevens over de machinebelasting, remtijd etc. Een gratis, meer dan 300 pagina’s tellende catalogus is verkrijgbaar via benelux@ace-int.eu of als download beschikbaar op de website www.ace-ace.nl.

De sterke punten van ACE? De specialist in motion control heeft een oplossing voor dempingsproblemen. Daarnaast voert ACE metingen uit op locatie en profiteren klanten van de expertise van deskundige medewerkers. CAD-gegevens zijn in alle gangbare formaten te vinden op de website en daarnaast ook op Traceparts en Cadenas. De producten van ACE kunnen indien gewenst eenvoudig online worden berekend. Met de mobiele VibroChecker en VibroChecker Pro app van ACE kunnen binnen enkele seconden storende trillingen worden gemeten. Daar waar de gratis VibroChecker snel en eenvoudig trillingen bij machines en onderdelen tot een frequentie van 50 Hz meet, registreert de VibroChecker Pro trillingen met een frequentie van 1 tot 8.000 Hz. De experts van ACE voeren deze berekeningen uiteraard ook kosteloos uit. De dempingsspecialist heeft een groot aantal producten op voorraad, waardoor een snelle levering – meestal binnen 24 uur – gegarandeerd is. Ook proefleveringen, met recht op retour, zijn mogelijk. Daarnaast organiseert ACE cursussen en trainingen op locatie, bij bedrijven, universiteiten en hogescholen.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Albert-Einstein-Str. 15, 40764 Langenfeld, Duitsland
Telefoon +31-165-714455
Email benelux@ace-int.eu
Website https://www.ace-ace.nl/
Social media kanalen Linkedin | Youtube