Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

augustus 2022

Summerschool and Symposium on Soft Robotics in healthcare | 22 augustus – 2 september

22 augustus - 2 september
TU Delft, Building Wijnhaven, Turfmarkt 99
Den Haag, 2511 DP
+ Google Maps
Industrie agenda

The Soft Robotics Summerschool is just around the corner, and we are so excited for you to see what’s in store. We’ve brought together a unique and inspiring group of speakers, and our schedule is full of engaging events and meetups. Don’t miss out! The last two days of the Summerschool are all about the soft robotics symposium. You can register for the Summerschool & Symposium or only the Symposium.

Meer weten »

TechniShow | 30 augustus

30 augustus
Jaarbeurs, Utrecht
Industrie agenda

Tijdens TechniShow 2022 komt de industrie eindelijk weer samen en daar moet jij natuurlijk bij zijn! Hier hoor, proef, ruik en zie je de toekomst. De ontwikkelingen in de maakindustrie volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je klaar bent voor de toekomst, hoe bereid je je voor op de steeds veranderende uitdagingen en hoe zorg je dat je alle vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan TechniShow 2022!

Meer weten »

ESEF Maakindustrie

30 augustus | 10:30 - 2 september | 16:00
Jaarbeurs, Utrecht
Industrie agenda

ESEF Maakindustrie is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. Waarom je hierbij moet zijn? ESEF Maakindustrie is hét event voor slimme maakoplossingen, waar de hele industrie eindelijk weer samenkomt. Wil jij alles weten over nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen? Registreer je dan gratis en kom naar de beurs!

Meer weten »

PLCnext Technology

31 augustus | 09:00 - 16:00
Online
Industrie agenda

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan. Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform.

Meer weten »

september 2022

Recharge Earth | 7 en 8 september

7 september | 10:00 - 8 september | 18:00
Ahoy, Rotterdam
Industrie agenda

Recharge Earth verbindt bedrijven, beleidsmakers, innovators, netbeheerders en energie-experts om kennis te delen, oplossingen te bedenken en de energietransitie te versnellen. Tijdens de eerste editie in september 2021 kwamen meer dan 500 energieprofessionals samen om zich onder andere te verdiepen in beleid, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid. Dit jaar groeit Recharge Earth verder, met meer bezoekers en een nog breder spectrum aan relevante partners en sponsoren die gezamenlijk op zoek gaan naar een schonere energietoekomst. Speerpunten van die nieuwe toekomst zijn energie-onafhankelijkheid,…

Meer weten »

Engineering for Safety | 8 september

8 september | 08:30 - 16:30
Industrie agenda

HET EVENT VOOR HET ONTWERPEN VAN TECHNISCH VEILIGE MACHINES Tijdens het event Engineering for Safety staat het ontwerpen van technisch veilige machines centraal. Het event richt zich primair op constructeurs en engineers van machinebouwers die op de hoogte willen blijven van onder andere de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische veiligheid, juridische aansprakelijkheid, risicoreductie in het ontwerpproces en de machinerichtlijn. Experts van toonaangevende organisaties delen hun kennis en ervaring tijdens het congres op 8 september 2022 in DeFabrique in Utrecht, maar…

Meer weten »

EMC | 9 september

9 september | 09:00 - 16:00
oline
Industrie agenda

De industriële omgeving wordt steeds meer verstoord, terwijl er steeds meer gevoelige apparaten gebruikt worden. Analyse en metingen van de elektromagnetische waarden zijn onmisbaar.

Meer weten »

Kunststoffenbeurs 2022 | 14 en 15 september 2022

14 september | 09:30 - 15 september | 17:00
Brabanthallen Den Bosch
Industrie agenda

Sustainability & Recycling, Smart Production & Digitalization en Innovation & Knowledge, dat zijn de drie thema’s die Mikrocentrum centraal stelt tijdens de 23e editie van de Kunststoffenbeurs op 14 en 15 september in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. De drie thema’s zorgen ervoor dat de Kunststoffenbeurs dé plek is waar samen gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics.

Meer weten »

PLCnext Engineer | 26 september

26 september | 09:00 - 16:00
Online
Industrie agenda

PLC’s besturen al jaren allerlei eenvoudige tot complexe technische processen. Het automatiseren van deze technische processen is geen eenvoudige taak. Maar geïntegreerde ontwikkelomgevingen ondersteunen de gebruikers tijdens het uitvoeren van deze taak. De PLCnext Technologie beschikt ook over zo’n krachtige ontwikkelomgeving, namelijk PLCnext Engineer.

Meer weten »

WOTS | 27 tot 30 september

27 september | 09:00 - 17:00
Industrie agenda

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs. MELD U NU AAN VOOR DE BEURS!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen