Algemene informatie WoTS 2022

WoTS 2022 World of Technology & Science

De World of Technology & Science 2022 wordt gehouden van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 in de Jaarbeurs te Utrecht. Een bezoek is na registratie gratis.

De exposanten en de betrokken branches krijgen op de beurs elk hun eigen identiteit. Dat onderscheidende vermogen is vastgelegd in vijf verschillende werelden die u als bezoeker kunt bekijken: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.

Met deze ‘wereldindeling’ krijgen de deelnemende branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen. Denk aan interactieve beursprojecten waar u als beursbezoeker naar toe kunt. En natuurlijk het aansprekende en actuele seminarprogramma, met elke dag opnieuw een aantal topsprekers en interessante thema’s die ter sprake komen.

WoTS is ontstaan in 2014 door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial De World of Technology & Science 2022 wordt gehouden van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 in de Jaarbeurs te Utrecht. Een bezoek is na registratie gratis. Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. Bezoekers uit de industrie, de laboratoriumsector, de zorg en de wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Werelden
World of Automation. Deze beurs staat in het teken van procesautomatisering, veldinstrumentatie, productie automatisering en sensoren. World of Laboratory. Hieronder valt laboratorium apparatuur, service, analytische & optische instrumentatie, life sciences apparatuur & diagnostica en labautomatisering.

World of Electronics is onderverdeeld in design & embedded, electronicacomponenten, electronicaproductie, meet- & testapparatuur en sensortechnologie. World of Motion & Drives: besturingssystemen, netwerksystemen en aandrijfsystemen. World of Industrial Processing staat in het teken van alle apparatuur in voornamelijk de fluid en bulk industrie.

TechAward
Speciaal voor de deelnemers van World of Technology & Science wordt tijdens de beurs de ‘TechAward 2022’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers. Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2022. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Vervolgens brengen bezoekers van de site hun stem uit op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen.

Openingstijden
Dinsdag 27 september 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 28 september 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 29 september 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 30 september 10.00 – 16.00 uur

Parkeren en bereikbaarheid
Jaarbeurs beschikt over diverse parkeerterreinen. Rondom het hallencomplex wordt aangegeven welke parkeerterreinen (P1 t/m P4) beschikbaar zijn. De tarieven en praktische informatie kunt u vinden op de website van de Jaarbeurs.

Wanneer de parkeerterreinen van de Jaarbeurs vol dreigt te raken, kunt u parkeren bij P+R Westraven. Vanaf P+R Westraven bent u binnen 10 minuten bij de Jaarbeurs. U parkeert uw auto voor € 6,00 per dag en neemt vervolgens de tram naar de Jaarbeurs. Klik hier voor meer informatie over P+R Westraven. Jaarbeurs is dicht bij het station Utrecht Centraal gelegen en ook goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer.

Toegang
Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis. U kunt zich van te voren aanmelden via de bezoekersregistratielink.

Social media
Twitter: wotsbeurs
LinkedIn: company/world-of-technology-&-science
hashtag: #wots


Longreads zijn artikelen die wekelijks online geplaatst worden die uit het magazine komen.