Althen Sensors & Controls BV is verhuisd naar Rijswijk

Op vrijdag 18 december is Althen Sensors & Controls BV verhuisd van Leidschendam naar de Verrijn Stuartlaan 40 in Rijswijk. Maandenlang is er verbouwd aan een eigen kantoorpand dat meer dan voldoende ruimte zal bieden voor toekomstige groeiambities. Het nieuwe pand biedt naast een moderne kantooromgeving voor de sales & engineering teams, uitgebreide ruimte voor o.a. kalibratie, test- en assemblagefaciliteiten en een groot magazijn met geautomatiseerde voorraadsystemen.

Althen Sensors & Controls betrekt het nieuwe pand samen met Relli Technology Holland BV, een zusterorganisatie die onder dezelfde Broadporte holding valt.

De aanleiding van de verhuizing was een groeiende organisatie die in Leidschendam al geringe tijd de nodige vierkante meters te kort kwam. ‘’We kijken er erg naar uit ons nieuwe kantoor, waarin we alle ruimte hebben om al onze afdelingen en teams de faciliteiten te bieden die zij verdienen. Een bijkomend voordeel is dat het pand is gekocht, dat maakt investeren in ons eigen gebouw voor de lange termijn een stuk makkelijker’’, aldus Thijs Haselhoff, Managing Director Althen BV. Vanuit de nieuwe locatie zullen de nieuwe activiteiten op het gebied van Industrial IoT verder worden uitgebouwd en zullen diensten zoals kalibratie en reparatie naar een hoger plan worden getild.

Nieuw adres: Verrijn Stuartlaan 40, 2288 EL Rijswijk
Oud adres: Vlietweg 17a, 2266 KA Leidschendam