Een goede visualisering en diagnose betekenen altijd ook korte stilstandtijden en daardoor een hogere rentabiliteit. Hierbij speelt de diagnose van machines bij storingen een bijzondere rol. In combinatie met Pilz-besturingen krijgt men een systeem dat een snelle foutopsporing bij productiestoringen mogelijk maakt.

Met PASvisu automatiseringsprojecten eenvoudig configureren en optimaal visualiseren. Zo krijgt men ter plaatse en via toegang op afstand een uitgebreid en comfortabel overzicht van de installatie. PASvisu visualiseert automatiserings-projecten aantrekkelijk door de meest uiteenlopende style sheets.

Verbinding van de kleine besturingen PNOZmulti met de visualiseringssoftware PASvisu nu mogelijk

Verbind de kleine besturingen PNOZmulti nu rechtstreeks met de visualiseringssoftware PASvisu. Daardoor staat de volledige functionaliteit van de software incl. diagnosemogelijkheid tot beschikking. Profiteer van geringe stilstandtijden door snel herstarten.

PASvisu is open voor alle systemen. Daardoor kan men bij de gebruikte besturingen heel eenvoudig via een OPC UA-serververbinding met de visualiseringssoftware verbinden en alle variabelen van de besturing overnemen.

Voordelen:Snellere engineering, omdat het handmatig invoeren en toewijzen van variabelen komt te verval

  • Snelle en veilige automatisering
  • Snelle engineering omdat het handmatig invoeren en toewijzen van variabelen komt te vervallen
  • Flexibel gebruik om tal van eindapparaten –platformonafhankelijkheid
  • Taalomschakeling: talen aanmaken, exporteren en importeren

Meer informatie