Zakelijke inkopers kopen online steeds vaker direct bij een producent. Nieuwe ontwikkelingen als artificial intelligence veranderen hele bedrijfsketens. Hoe reageer je daar als groothandel op? Tijdens het Groothandel E-commerce Event op donderdag 30 november 2017 (15.00 uur – 19.30 uur) in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam, bespreken groothandelaren en e-commerce experts hoe de groothandel van de toekomst eruitziet.

Het lijkt soms alsof de rol van groothandels door de ontwikkeling van B2B e-commerce overbodig wordt. Zo lijkt het. Misschien zijn er juist nu enorme kansen voor groothandels om een nieuwe positie in te nemen in de productketen en extra waarde toe te voegen voor de afnemer. Maar hoe stoom je je business klaar voor de toekomst en hoe zorg je voor meer online omzet?

“Als je je afvraagt of artificial intelligence écht iets gaat veranderen in jouw sector, dan moet je zeker langskomen. Als je gewoon tips wil hebben over hoe je meer in een B2B webshop of via Amazon.com kunt verkopen ook,” zegt Michel Willems, één van de sprekers op het event.

Het Groothandel E-commerce Event is kosteloos en wordt georganiseerd door het Rotterdamse webdevelopmentbureau H1 en Oro Commerce.