maandag, september 26, 2022

WAGO

0
WAGO

De Duitse onderneming WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG introduceerde in 1951 de innovatieve veerklemtechniek, waarmee veilige en onderhoudsvrije elektrische verbindingen tot stand gebracht konden worden. Momenteel telt de onderneming wereldwijd bijna 9.000 medewerkers, negen productielocaties, twintig verkooporganisaties en is men in meer dan 80 landen actief. WAGO Nederland B.V. is gevestigd in Apeldoorn en telt circa 35 medewerkers.

WAGO ontwikkelt zich steeds meer tot een bedrijf dat gerichte oplossingen en applicaties ontwikkelt voor de industriële sector en de installatiemarkt. Dat doen we met een team van specialisten op zowel technisch als commercieel vlak, met engineers, projectmanagers en commerciële binnen- en buitendienst medewerkers. In Apeldoorn beschikken we ook over een ervaren technische supportafdeling die veel kennis in huis heeft op de gebieden Interconnection, Interface en Automation. En met ons trainingscentrum in Apeldoorn leveren we daarnaast een belangrijke bijdrage om de kennis bij technici in Nederland op met name automatiseringsgebied naar een hoger niveau te tillen.

Op het gebied van automatisering focust WAGO zich ook steeds meer op zogeheten ‘Open and Easy’ oplossingen. Ook het opslaan en beveiligen van data wordt steeds belangrijker, in welk kader we pasklare oplossingen bieden om data veilig in een Cloudomgeving op te slaan. Ons modulaire en veldbusonafhankelijke automatiseringssysteem biedt daarnaast een hoge mate van flexibiliteit voor onze klanten in de automatiseringsmarkt en de gebouwautomatisering

www.wago.com/nl

AdresLaan van de Ram 19, 7324 BW Apeldoorn
Telefoon055-3683500
Emailinfo-nl@wago.com
Websitehttps://www.wago.com/nl/
Gerelateerd
Gerelateerd