Beste plaatsen beursplattegrond Industrial Processing voor 14 februari | Tim Middeldorp

Van 29 september tot en met 2 oktober vindt Industrial Processing 2020, als een van de vijf werelden van de World of Technology & Science (WoTS) wederom plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs voltrekt zich in de hallen 7 tot en met 11. De deadline voor de eerste inschrijvingsronde voor de WoTS & Industrial Processing 2020-conceptbeursplattegrond ligt op vrijdag 14 februari. Indien u zich voor deze datum inschrijft, wordt u als exposant meegenomen in de eerste conceptindeling van de plattegrond. De beste plaatsen in de beursplattegrond worden door de beursorganisatie ingevuld met bedrijven die zijn ingeschreven voor deze deadline.

Inschrijven doet u eenvoudig door het digitale formulier op de website van Industrial Processing in te vullen. Zodra u bij uw inschrijving duidelijk uw voorkeuren voor uw standlocatie vermeld, kan de beursorganisatie optimaal rekening houden met uw wensen. Met andere woorden: bij een vroege inschrijving maakt u dus een optimale kans op uw gewenste locatie op de beursvloer van Industrial Processing.

De ingeschreven exposanten ontvangen daarna als eerste de conceptplattegrond. De vroege vogels hebben vervolgens de mogelijkheid om te reageren op de voorgestelde standlocatie. Zo hebben ingeschreven exposanten meer inspraak op de aangewezen locatie.

Uiteraard kunnen bedrijven zich ook nog na 14 februari inschrijven als deelnemer van World of Technology & Science 2020. De eerder genoemde voordelen zijn dan echter minder concreet. Begin april wordt de eerste conceptindeling naar de ingeschreven exposanten verzonden. Naar verwachting publiceert de organisatie begin mei de definitie beursplattegrond op de website. Dat is ook het moment waarop bedrijven zich kunnen melden om direct een van de overgebleven posities uit te kiezen.

 Sterk collectief voor procesindustrie

De naar verwachting ruim 500 exposanten creëren met WoTS & Industrial Processing een trefpunt voor de procesindustrie waar face-to-facecontact, kennis delen en het tonen van productinnovaties de boventoon voeren. De vele bezoekers wordt wederom een sterk collectief geboden om de juiste contacten voor de juiste producten en diensten aan te spreken. Is uw bedrijf ook aanwezig met een stand?

Deelnemen aan WoTS & IP 2020 kan op twee manieren: met standaard standbouw (mogelijk in drie varianten) of vrije standbouw. Op de website vindt u de mogelijkheden van standaard standbouw en het standbouwreglement voor vrije standbouw.

Projecten en seminars Industrial Processing 2020

Voor exposanten is het mogelijk om extra promotie te genereren en een specifiek publiek aan te spreken door mee te doen met een van de projecten of seminars. Hieronder ziet u een lijst van de seminartitels en projecten die de organisatie voor Industrial Processing 2020 opzet. U bent van harte welkom bij een van de deelnemersoverleggen. Het is uiteraard geen must maar voor veel bedrijven wel een mooie kans.

Predictive maintenance / digitalisering
Life Cycle Management
Voedselveiligheid
Procesoptimalisatie
Energy Efficiency
Milieu en innovaties / circulariteit / sustainability
Proceswater, zuivering en innovaties

PUMP PLAZA
Machevo Hotspots Paviljoen

Proces Innovatie Prijs (PIP)

Wilt u meer informatie over de deelnamemogelijkheden aan Industrial Processing 2020, dan kunt u contact opnemen met het projectteam van de beurs.

Tim Middeldorp | FHI