woensdag, maart 22, 2023

Specialisme

Fullservice QHSE

Duurzaamheid

Proactieve aanpak

BMD Advies

Wil je een stap verder gaan dan wet- en regelgeving van je vraagt? Wil je de bedrijfsvoering verduurzamen en proactief bijdragen aan een verbeterde werk- en leefomgeving? In BMD Advies vind je een betrouwbare QHSE partner. Op projectbasis of als stabiele factor: wij ontzorgen, denken met je mee en helpen je om je QHSE-ambities te realiseren.

Onze adviseurs zijn er wanneer je ze nodig hebt
Dat geldt natuurlijk voor werkzaamheden als het opstellen van milieu- en energierapportages, het uitvoeren van interne audits, directiebeoordelingen of veiligheidsrondgangen. Wij zijn er als je ons nodig hebt, of dat nu een paar uur per jaar is of een vaste dag per week. Veel vaker vormen wij de flexibele schil voor bedrijven. Zo nemen wij vergunningentrajecten en bijbehorend omgevingsmanagement volledig uit handen. Gaat het project van start? Dan kunnen wij zelfs dagelijks aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Ook voor het opzetten en implementeren van managementsystemen ben je bij ons aan het juiste adres.

QHSE naar een hoger plan
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, de energietransitie, klimaatadaptatie; actuele thema’s waar je niet langer omheen kunt. Daarom helpen wij je niet alleen bij het voldoen aan de wet- en regelgeving van vandaag, maar bereiden we je ook voor op de vraag van morgen. Met onze proactieve aanpak, kundige adviseurs en kantoren door het hele land brengen wij zo samen met jou de organisatie vanuit Quality, Health, Safety, Environment (QHSE) naar een hoger plan. Zo ben je voorbereid op de toekomst.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Doctor Anton Philipsweg 23-25, 5026 RK, Tilburg
Telefoon 013 800 0300
Email info@bmdzuid.nl
Website https://bmdadvies.nl
Social media kanalen spotify | Linkedin