Bosch Rexroth installeert nieuwe testbank bij MH Hydraulics

Compleet nieuwe werkplaats met state-of-the-art dubbele testbank

MH Hydraulics
  • Geschikt voor grote en kleine pompen: dubbele testbank met 380 kW en 130 kW
  • Ontworpen voor het testen van alle merken hydraulische pompen, zowel open als gesloten circuits.
  • Bosch Rexroth fabrieksgarantie op de reparaties.
  • Draagt bij aan een circulaire economie.

Nieuwe werkplaats met Bosch Rexroth testbank

MH Hydraulics vernieuwt haar werkplaats en vervangt de oude testbank door een nieuwe testbank, volledig up-to-date en in lijn met de laatste stand van de techniek. Het gaat om een dubbele testbank met 380 kW en 130 kW elektrisch gedreven met frequentieomvormer voor een toerental van 0 tot maar liefst 3000 omwentelingen per minuut. Met een maximale testdruk van 500 bar.

Alle merken én conform de fabricage eisen

De testbank is ontworpen om alle merken hydraulische pompen te testen, zowel voor open als gesloten circuits. Er is een handmatige en een automatische fabrieks-testcyclus instelbaar. Klanten krijgen na reparaties de Bosch Rexroth fabrieksgarantie.

Tevens draagt de testbank bij aan een circulaire economie, waarbij Bosch Rexroth en MH Hydraulics streven naar een duurzame economie voor de toekomst.

Geïnstalleerd en opgeleid

De nieuwe testbank is geïnstalleerd door Rexroth. Er is een databank en digitale verbinding met de Rexroth fabrieken. Bovendien zijn de  werkplaatsmedewerkers van MH Hydraulics opgeleid door het Rexroth team, zodat zij volledig op de hoogte zijn van alle mogelijkheden.  

Enige Nederlands repair center
Sinds januari 2020 is MH Hydraulics in Spijkenisse gecertificeerd als hét repair center van Rexroth in Nederland. “Wij van MH Hydraulics zijn heel blij dat onze werkplaats en testbank voldoen aan de modernste technieken. Inmiddels werken we met de testbank en kan ik ook daarin bevestigen dat deze volledig naar verwachting werkt en we erg tevreden zijn in het gebruik!”, aldus Anand Phagoe van MH Hydraulics.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op industrie vacatures.