B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation tekenen letter of intent

MA-IT wordt eerste B&R Qualified Knowledge Partner in Nederland

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben op 26 maart 2018 een letter of intent getekend. Ze willen samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen. Deze engineers kunnen daarbij technische ondersteuning leveren bij klanten die B&R systemen gebruiken. Hierbij valt te denken aan industriële automatiseringsoplossingen bij machinebouwers en eindgebruikers. Door samen te werken komen er binnenkort minimaal 20 extra engineers beschikbaar in Nederland.

MA-IT MyAutomation heeft meer dan 60 engineers in de Industriële Automatisering en de Software Engineering. Daarvan wordt de helft getraind in B&R systemen en -toepassingen. Het doel is om meer engineering capaciteit te ontwikkelen voor de Nederlandse markt.

De samenwerking tussen B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation is een reactie op de steeds verder toenemende vraag naar B&R kennis en engineers in Nederland. Om de stijgende vraag bij te houden zijn beide bedrijven meer aan het investeren in opleidingsprogramma’s.