zondag, maart 26, 2023

Specialisme

Sensoren

Analyse

Instrumenten

Producten
Met ons uitgebreide productassortiment aan gas- en vloeistofflowmeters en regelaars kunnen wij zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen bieden voor diverse toepassingen. Onze meet- en regelinstrumenten worden wereldwijd gebruikt in de gezondheidszorg, chemische laboratoria, de productie van zonnepanelen en vele andere toepassingsgebieden.

Bronkhorst Nederland

Klantgerichtheid, innovatie, productkwaliteit en service vormen de basis van het succes van Bronkhorst. Wereldwijd heeft Bronkhorst een netwerk bestaande uit lokale distributeurs en verkoopkantoren onder de Bronkhorst vlag.

Bij Bronkhorst High-Tech B.V. ontwikkelen en produceren we slimme, duurzame en klantspecifieke low flow fluidics handling oplossingen vanuit onze dynamische basis in Ruurlo in de Achterhoek. Het bedrijf is opgericht in 1981 en biedt een uitgebreid productenpakket aan thermische en low-flow Coriolis Mass Flow Meters en Controllers. Onze nauwkeurige en betrouwbare massflowmeters en regelaars voor vloeistoffen en gassen, vinden hun weg in laboratoria, proefinstallaties, machines en een grote verscheidenheid aan industrieën.

Dochteronderneming
Bronkhorst Nederland B.V., een dochteronderneming van Bronkhorst High-Tech, is verantwoordelijk voor de verkoop, service en ondersteuning van Bronkhorst® producten binnen Nederland. Het dochterbedrijf is opgericht in 1990 en is centraal gevestigd in Veenendaal. Onze medewerkers zijn echte flow-specialisten. Door continue trainingsprogramma’s en goede praktijkkennis kunnen zij u voor de meest uiteenlopende applicaties van het juiste advies voorzien. Daarbij kan het gaan om gas, vloeistof of damp, een enkel instrument of een compleet systeem, voor een medische toepassing, semicon of food.

Meetbereik
De thermische massflowmeters en -regelaars zijn verkrijgbaar met een bereik tussen 0-0,7 mln/min en 0-11000 m3n/h voor gassen en 0-100 mg/h tot 0-1 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis massflowmeters en regelaars voor gassen en vloeistoffen zijn verkrijgbaar met een bereik van 0-5 g/h tot 0-600 kg/h. Verder bieden wij elektronische drukmeters en -regelaars aan met een minimumbereik van 0-100 mbar en een maximumbereik van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling is een serie ultrasone vloeistofmeters voor flows van 4-200 ml/min tot ca. 1500 ml/min.

Technische ondersteuning
Indien u technische ondersteuning nodig heeft, helpen wij u graag verder: telefonisch, via e-mail of desgewenst op locatie. Onze Field Service Engineers bieden diensten aan zoals inbedrijfstelling, technische ondersteuning, training en kalibratie. Met de Nederlandse specialist in low flow fluidic handling technologie bent u verzekerd van het inzetten van de meest recente technologieën die u helpen om uw flow proces te verbeteren

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Lunet 10c | 3905 NW Veenendaal
Telefoon 0318 – 551280
Email info@bronkhorst.nl
Website www.bronkhorst.nl
Social media kanalen Linkedin | YouTube| Twitter
Bronkhorst