Dirk Scholte en Mohamed Tajjiou als sales specialist aan de slag bij ABB

Nieuwe expert bouwt aan klantrelaties

Dirk Scholte

Dirk Scholte (35) is in november gestart als Sales Specialist bij ABB Benelux. In deze hoedanigheid gaat hij zich bezighouden met de verkoop van instrumentatie- en analyseproducten in de regio Noord-Nederland. Voor zijn aanstelling bij ABB werkte Scholte acht jaar als technisch verkoper bij een cabinebouwer, daarvoor had hij als vestigingsmanager de leiding over een uitzendorganisatie. Door nu oplossingen voor specifieke behoeften en problemen aan te dragen, bouwt hij vol enthousiasme voor ABB Measurement & Analytics aan de relaties met klanten en prospects.

Dirk Scholte over zijn nieuwe baan: “Ik wil ABB Measurement & Analytics graag meer een gezicht geven, zowel bij bestaande klanten als bij prospects. Daarom ben ik de komende tijd veel onderweg, om bedrijven te bezoeken, kennis te maken en te laten zien wat we te bieden hebben. Dus graag tot ziens – binnenkort!”

Mohamed Tajjiou

Mohamed Tajjiou (32) is de nieuwe Sales Specialist Measurement & Analytics bij ABB Benelux. Met deze functie richt hij zich in de regio’s Zuid-Holland en Zeeland op het ondersteunen van bestaande en nieuwe klanten op het gebied van meet- en analyseapparatuur. Tajjiou heeft een uitmuntend trackrecord: hij studeerde chemische technologie en werkte als chemisch technoloog, voordat hij de overstap maakte naar de saleskant en als productmanager en accountmanager bij een chemicaliënbedrijf aan de slag ging. ABB Measurement & Analytics trok hem aan, vanwege de hoge kwaliteit producten en de kans om klanten te ontzorgen.

Fantastische tijd
Mohamed Tajjiou over zijn nieuwe aanstelling: “Met alle nieuwe innovaties is het een fantastische tijd om bij ABB Measurement en Analytics te werken. Neem nou NiTemp, een nieuwe, veilige en voordelige temperatuursensor die het productieproces niet kan verstoren, doordat er van buitenaf wordt gemeten. Een slim algoritme zorgt voor correcte uitslagen. We lanceren NiTemp op het Instrumentatie Seminar op 29 november in Terneuzen, dus daar kunnen we mooi even kennismaken!”

Over ABB
ABB is pionier en marktleider op het gebied van elektriciteitsnetwerken, elektrotechnische componenten, automatiseringstechnologie, robotica en aandrijftechniek. Wereldwijd ondersteunt ABB nutsbedrijven en klanten in de industrie, transportsector en infrastructuur. Met een geschiedenis van meer dan 130 jaar vol innovatie, bouwt het bedrijf nu aan de toekomst van de industriële digitalisering. ABB Benelux combineert kennis van de lokale markt met de milieubewuste knowhow en internationale R&D-faciliteiten van het wereldwijde concern. Dat betekent totaaloplossingen met hoogwaardige producten en systemen, altijd met zorg voor het milieu. Grootschalig en tegelijkertijd lokaal. Dichtbij en technologisch ver vooruit. Zie voor meer informatie ook www.ABB.com.