Een gevarieerd aanbod aan nieuwe techniek

dual seal

Energietransitie, de waarde van instrumentdata, analyse van water in gas, dual seal techniek als 2e procesbarrière of misschien gaat uw interesse uit naar online zaken doen met Endress+Hauser. Tijdens de WoTS komt het allemaal aan bod op de stand van Endress+Hauser.

Water meten in gas
Om nauwkeurig vocht te meten in gassen is TDL techniek de meest robuuste en nauwkeurigste manier. Het hart van de TDLAS-meting ligt in de meetcel waar de laser en de signaaldetector zijn geïsoleerd van procesverontreinigingen, waardoor verontreiniging en meetfouten worden geëlimineerd. De J22 TDLAS combineert deze techniek met Heartbeat Technology, wat resulteert in minder storingen, lagere bedrijfskosten en nog hogere betrouwbaarheid.

Extra veiligheid
Met dual seal technologie als een 2e procesbarrière op de iTHERM TM131 temperatuuropnemer, wordt het risico van onopgemerkte defecten en lekkage van media voorkomen. Het bewaakt de integriteit van de thermowell in het proces dat met een speciaal ontwikkeld mechanisme, gassen en vloeistoff en insluit. De waarde van de dual seal innovatie: het verbetert de veiligheid als wel bedrijfsbeschikbaarheid, levert diagnostische informatie en waarborgt minder gevaarlijke situaties voor mens en milieu.
Laat u verrassen op onze stand van 200m2 vol met de nieuwste techniek, informatie en uiteraard een gezellige bar voor een kopje koffi e of thee. Wij ontmoeten u graag op de beurs!

Endress+Hauser steunt Villa Joep! Schrijf u nu in via onze website voor een gratis toegangskaart.

Standnummer: Hal 8 – B052
Meer informatie: www.nl.endress.com/wots