Een nieuwe standaard in persluchtbehandeling

De nieuwe Parker CDAS (Clean Dry Air System) en OFAS (Oil Free Air System) drogers zijn de nieuwe standaard in persluchtbehandeling. De volledig vernieuwde Parker Zander-lijn van geïntegreerde droog- en filtersystemen zit vol met innovatieve technologie en functies. 100% gevalideerde luchtkwaliteit en toonaangevende efficiëntiestandaarden in één pakket. De nieuwe Parker Zander CDAS en Parker Zander OFAS zijn voorzien van geavanceerde filters met de nieuwste OIL-X-technologie en aan elk detail is uitgebreid aandacht besteed om een efficiënte werking te garanderen. Dit betekent voor maximale productiviteit, volledige gemoedsrust en minder kosten dankzij de excellente engineering van Parker Hannifin.

Zowel CDAS als OFAS zijn door een derde partij goedgekeurd volgens ISO 8573-1 (OFAS is gekwalificeerd als klasse 0 voor het totale oliegehalte). Er is geen andere oplossing die vergelijkbare en beproefde prestaties levert. Dus wanneer de druk oploopt en de productie in volle gang is, kunt u er 100% zeker van zijn dat uw perslucht van de allerbeste kwaliteit is.

De combinatie van energiebesparende technologie, aanzienlijk minder onderhoud en langere periodes tussen onderhoudsbeurten dragen bij aan lagere totale kosten voor elke hoogwaardige persluchtbehandeling. En daarnaast bieden de drogers een maximaal aantal productieve bedrijfsuren wat een volledig nieuwe kijk geeft op de productiviteit van uw persluchtsysteem.

Klik hier voor meer informatie