Endress+Hauser steunt tijdens de WoTS beurs kinderen met een hartafwijking

Registreer uw beursbezoek bij Endress+Hauser en steun daarmee stichting Hartekind

Twee jaar geleden heeft Endress+Hauser het ultieme relatiegeschenk geïntroduceerd en dat zetten we dit jaar voort. Wij geloven in duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Wat is mooier om dit te delen met u, onze klant! U krijgt op de stand tijdens de WoTS dus geen tas vol gadgets maar steunt met uw komst Stichting Hartekind.

Kind zijn, hart nodig!
Registreer u nu via de website van Endress+Hauser voor een gratis entreebewijs voor de WoTS en kom langs de stand van Endress+Hauser in hal 8. Wij doneren voor iedere geregistreerde bezoeker € 5,- aan Stichting Hartekind. Onderzoek is HART nodig voor het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van hartekinderen. Maar we hebben u daar wel voor nodig. Registreer u vooraf via de website en kom tijdens de WoTS naar onze stand in Hal 8, doen!

Registreer op: www.nl.endress.com/wots2018

Over Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland vier kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er drie kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke twee dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto:

Kind zijn, hart nodig!