Euchner SAFETYBOOK

Euchner is verheugd het nieuwe SAFETYBOOK aan te kondigen, gebaseerd op decennia van praktische ervaring in het veld. Het begint met een uitgebreide introductie in machineveiligheid, gevolgd door een blik op de onderliggende voorschriften en normen in Europa, VK, Japan en de VS.

Tal van illustraties onderstrepen het praktische karakter van dit naslagwerk. Het is een geweldig hulpmiddel bij het ontwerp van elk functioneel veiligheidssysteem voor machines en installaties.

Het SAFETYBOOK is er voor u! Of u nu machinebouwer, integrator of gebruiker bent. In dit 250 pagina’s tellende naslagwerk kunt u niet alleen dingen opzoeken, het geeft ook nieuwe en bruikbare inzichten.

En wilt u eens discussiëren met een veiligheidsexpert, dan nodigen wij u graag uit: bij u ter plaatse, bij Euchner op kantoor of online; wij staan open voor een gesprek, want ook wij zijn altijd leergierig.

Machineveiligheid is corebusiness bij Euchner. Wij zorgen dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat wij die verhelderend en praktijkgericht met u kunnen delen.

De gids is verkrijgbaar in de talen Engels, Duits en Frans.

Neem contact met ons op om uw gratis exemplaar te ontvangen.