woensdag, maart 22, 2023

Specialisme

Meetinstrumenten

Gasdetectie

Kalibratie

EURO-INDEX

EURO-INDEX b.v. levert meet- en testinstrumenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles aan meet- en regelapparatuur in onze moderne kalibratielaboratoria, kennisdeling door het geven van gedegen advies, cursussen, trainingen en seminars en verhuur van meetinstrumenten.

EURO-INDEX is fabrikant van BLAUWE LIJN en importeur en/of distributeur van diverse A-merken meetinstrumenten, waaronder Megger, Fluke, GMI, Gas Clip, Sewerin, Ion Science, Airflow, Honeywell BW, MSA en Fieldpiece.

Wij zijn Geautoriseerd Service Centrum van alle merken die wij vertegenwoordigen. Dit betekent dat uw instrumenten worden onderhouden, gekalibreerd en gerepareerd door kundige technici die beschikken over de juiste kennis, software, het juiste gereedschap en originele onderdelen. De garantie en certificering van de instrumenten blijft hierbij intact.

Indien er meer dan 10 instrumenten in aanmerking komen voor kalibratie en onderhoud is het in veel gevallen mogelijk om gebruik te maken van onze unieke Mobiele Service, waarbij een rijdend laboratorium naar u toekomt.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Rivium 2e straat 12, 2909 LG Capelle a/d IJssel
Telefoon 010 – 2 888 000
Email info@euro-index.nl
Website https://www.euro-index.nl/nl/
Social media kanalen Facebook | Linkedin youtube

Meer Euro-Index? Lees onze onderstaande artikelen: