Zet signalen om van bedraade HART apparaten naar Ethernet MODBUD/TCP en HART-IP

Tijdige kennis over uw proces zorgt voor betere beslissingen en snellere, preventieve actie. Nu kunt u het procesoverzicht krijgen dat u nodig hebt van uw Smart HART-apparaten op MODBUS / TCP en op HART-IP gebaseerde bewakings- en besturingssystemen met de snelheid van Ethernet met het HES HART- naar Ethernet-gatewaysysteem van Moore Industries.

Sluit maximaal 64 Smart HART-apparaten aan op de HES en verzamel de dynamische variabelen en apparaatvariabelen, samen met diagnostische bits en bytes, van elk apparaat dat helpt cruciale informatie te leveren die nodig is om proces- en apparaatproblemen aan te pakken voordat ze ongepland worden .

Of u nu gegevens van één of meerdere apparaten nodig hebt, de HES voldoet aan uw behoeften met configuraties met één kanaal en vier kanalen. De configuratie met één kanaal ondersteunt maximaal 16 HART-apparaten in de digitale multidrop-modus of kan één apparaat ondersteunen in een standaard point-to-point 4-20mA-loopconfiguratie. De vierkanaals configuratie kan maximaal 64 HART-apparaten ondersteunen voor installaties met hoge dichtheid.

De HES ondersteunt HART-veldapparaten, zowel oude als nieuwe, met HART 5, 6 en 7 revisies, inclusief apparaten zoals Coriolis, magnetische, vortex, ultrasone en multivariabele massastroommeters, samen met druk, pH, niveau, temperatuurtransmitters en zelfs slimme klepstandstellers. De grote geheugencapaciteit kan duizenden procesvariabele en diagnostische gegevenspunten verwerken van aangesloten slimme HART-apparaten.

De HES is eenvoudig te configureren via Ethernet met behulp van PACTware of andere FDT-compatibele host met geleverde HES DTM drivers. Gebruiksvriendelijke menu’s bieden u de mogelijkheid om de HES volledig te configureren, inclusief HART-kanaalcommunicatie, MODBUS-communicatie en mapping-instellingen en netwerkbeveiligingsparameters.

U kunt alle HART-gegevens van verbonden veldapparaten in de alleen-lezenmodus bekijken met elke webbrowser via de ingebouwde webserver van de HES of een MODBUS / TCP-compatibele host. De HES ondersteunt ook HART-IP, waarmee u elk van de aangesloten HART-apparaatvariabelen, HES-variabelen of diagnostiek kunt controleren. Ondersteuning voor deze open industriële protocollen maakt een interface mogelijk met elk procesbeheersings- of assetbeheersysteem en maakt tegelijk gebruik van alle Industrial Internet of Things (IIoT) -initiatieven die de verspreiding van procesgegevens naar bedrijfs- of analytische systemen van hoger niveau mogelijk maken.

De nieuwe HES zet de reputatie van Moore Industries voort voor robuuste en betrouwbare producten die zijn ontworpen en gebouwd om jaar-in jaar-uit betrouwbaar te presteren.

Voor meer informatie:

Moore Industries-Europe, Inc.
Tel.: 0344-617971
E-mail: info@mooreind.nl
www.miinet.com