zondag, maart 26, 2023

Specialisme

Sensoren

Analyse

Instrumenten

Innovator in het creëren van IP-netwerkoplossingen

Binnen de procesindustrie, drinkwaterproductie, afvalwaterzuivering en infrabedrijven, worden krachtige industriële datawerken steeds belangrijker. De integratie van IP-technologie binnen industriële processen wordt immers omvangrijker en er wordt steeds meer apparatuur gekoppeld aan datanetwerken.

Met een integrale aanpak zorgt Hirschmann Multimedia voor
een succesvolle implementatie van industriële datanetwerken:
• Advies
• Engineering & Ontwerp
• (Pre)configuraties
• Implementaties
• Test & Validatie
• Storingsonderzoek
• Trainingen
• Beheer & Ondersteuning

Optimale oplossingen voor uw datanetwerk
In welke markt uw organisatie zich ook bevindt, Hirschmann Industrial Network Solutions zorgt voor een optimaal functionerend en kostenefficiënt bedraad of draadloos datanetwerk. Wij treden op als merkonafhankelijke specialist om voor u de meest optimale oplossing te realiseren.

Financiële en efficiency voordelen
Bij Hirschmann Industrial Network Solutions zien we dat het Ethernet steeds vaker wordt toegepast als uniform communicatiemedium voor alle onderdelen van het bedrijf, van fabriek tot kantooromgeving. Zeer begrijpelijk, omdat digitalisering grote financiële en efficiency voordelen biedt. Dit vraagt tegelijkertijd om een nieuwe benadering voor het bouwen van industriële datanetwerken. Een benadering om snelle en veilige industriële netwerken te ontwerpen, die mee-evolueren met deze trend.

Betrouwbare en innovatie kennispartner
Vanaf het ontstaan van industriële netwerken in de vroege jaren tachtig, is Hirschmann Industrial Network Solutions hier al actief mee. We hebben inmiddels een naam opgebouwd als betrouwbare en innovatie kennispartner. Onze brede ervaring op het gebeid van Enternet communicatie en industriële netwerken is uniek. Deze ervaring is noodzakelijk, want een industrieel datanetwerk vormt de ruggengraat voor continuïteit in de productie

Wilt u het datanetwerk binnen uw organisatie optimaliseren? Neem
contact met ons op via: HNS@hirschmann.nl of +31 (0)294 462555

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Pampuslaan 170 | 1382 JS Weesp
Telefoon 0294 462 555
Email HNS@hirschmann.nl
Website www.hirschmann-multimedia.com
Social media kanalen LinkedinYouTube