vrijdag, februari 3, 2023

Specialisme

Procesbeveiliging (gas- en vlamdetectie en drukbeveiliging)

Meet- en regeltechniek, gebouwautomatisering en dataregistratie

Systeem- en procesfiltratie, monstername en oliemanagement

Single-use technologie voor ultrapure processen

Een optimaal proces begint met kennis

Al bijna 100 jaar laat Hitma met technische producten en kennis van zaken industriële processen draaien. Omdat een optimaal en veilig proces altijd maatwerk is, spreken we jouw taal en begrijpen we jouw proces. Jij hebt bij Hitma direct contact met technische specialisten die hun vakkennis graag met je delen. Zo zijn we de schakel tussen jou als klant én onze leveranciers.

Technische specialisten
Voor de juiste oplossing voor jouw proces zijn drie factoren van belang: een ruim assortiment kwaliteitsproducten, kennis van deze producten en kennis van toepassingen. Om je bij je keuze te helpen, is ons assortiment verdeeld over verschillende disciplines. Per discipline heeft Hitma technische specialisten die alles weten over hun productlijnen en de werking ervan in de praktijk.

Servicedienst
De Hitma-servicedienst zorgt voor installatie van en service aan onze producten en apparatuur. Wil je snel en nauwkeurig instrumenten laten kalibreren en justeren? Ook dat kan bij Hitma. Voor gas- en vlamdetectoren verzorgen wij de mapping, inspectie, onderhoud en kalibratie. In ons filtratielaboratorium houden laboranten zich bezig met alle mogelijke analyses rondom proces- en systeemfiltratie. Je kunt ook oliemonstername door ons laten verzorgen en oliemonsters in ons laboratorium laten analyseren. Je ontvangt dan een adviesrapport met een plan van aanpak om je hydraulische en/of smeersystemen probleemloos te laten draaien.

Trainingen
Als je onze producten op de juiste manier inzet, dan maak je productieprocessen en technische systemen duurzamer, efficiënter en veiliger. Daar helpen we je graag bij. Hitma organiseert daarom technische trainingen, webinars en seminars over uiteenlopende technische onderwerpen en vraagstukken. Een maatwerktraining, afgestemd op jouw bedrijf en applicatie, kan natuurlijk ook. De trainingen worden in Uithoorn gegeven, op locatie of online.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Anton Philpsweg 1
Telefoon  (0297) 514 614
Email info@hitma.nl
Website www.hitma.nl
Social media kanalen Linkedin | youtube
logo_hitma_leeg_rgb_LR_1000px