Hoe duurzaam is uw productieproces? CO2 neutraal met HVAC oplossingen van Carrier

Wat zijn uw doelstellingen ten aanzien van CO2 neutraal zijn binnen uw industrie? Carrier biedt specifieke HVAC toepassingen voor elke vorm van industrie. Daarbij letten we niet alleen op binnenklimaat doelstellingen. Wij vinden dat CO2 reductie en het benutten van restwarmte essentiële componenten zijn van een HVAC toepassing. Wees voorbereid op een toekomst waarin de duurzame inzet van koudemiddelen centraal staat. Waarbij energiebesparing geen bijzonderheid maar de norm is. Onze Carrier experts zien uitdaging in het creëren van toekomstbestendige HVAC toepassingen, waarbij onze klant optimaal geniet van gemak, comfort en besparing.

Onze belangrijkste voordelen:

 • Koudwaterproductie tot -15 °C
  Koudwaterproductie met lage temperaturen tot -6 °C (gemiddeld) of tot -15 °C (laag) voor specifieke toepassingen zoals opslag van thermische energie en koeling van industriële processen.
 • Hoge efficiëntie bij vol- en deellast
  Een door een omvormer aangedreven machine biedt doorgaans een zeer hoge efficiëntie bij deellast, maar hoge efficiëntie bij deellast betekent vaak dat de efficiëntie bij vollast lager is. Dankzij AquaForce® met Greenspeed® intelligence kunt u nu over beide beschikken.
 • Nabijheid en proactiviteit om uitval te voorkomen
  Geavanceerde bewakingsservice voorziet in het continu verzamelen van informatie van apparatuur voor het anticiperen op en voorkomen van prestatieverlies of schade. Met deze oplossing kunnen gebruikers hun HVAC-systeemprestaties volgen en bewaken en op afstand preventieve en corrigerende acties ondernemen, waarmee de levensduur van de apparatuur wordt geoptimaliseerd.
 • Slim energiebeheer
  Met geavanceerde regeloplossingen zoals Carrier PlantCTRL™ kan het HVAC-systeem worden geregeld en als geheel geoptimaliseerd voor maximale beschikbaarheid en minimaal energieverbruik. Bovendien ontwerpt, construeert en implementeert Carrier aangepaste TES-oplossingen (opslag van thermische energie) voor HVAC-industriële systemen met een piekkoelingsvraag van > 500 kW. De TES-oplossing is 100% compatibel met slimme netwerken en reduceert het vermogen van de koelmachines met 30% tot 70%, stelt de koelproductie veilig.

Elke HVAC oplossing binnen de industrie is er een op maat. Dat weten wij als geen ander. Graag praten we met u verder. Aan de hand van uw doelstellingen en vraagstukken die specifiek zijn binnen uw industrie. Onze Carrier experts  binnen de HVAC industriemarkt staan voor u klaar!

https://www.carrier.com/commercial/nl/nl/marktoplossingen/industrie/