JUMO biedt End-to-End Solutions op de WOTS 2022

End-to-End Solutions

Procesautomatisering, installatiezekerheid en energietransitie zijn de hoofdthema’s van JUMO. Door consistent met de markt mee te denken biedt JUMO de bezoeker van de WOTS slimme digitale sensoren en krachtige PLC automatiseringstechniek. Kortom, end-to-end solutions gericht op procesoptimalisatie, duurzaamheid en veiligheid. Wist u dat u met het merk “JUMO Safety Performance” beschikt over maximale procesveiligheid? JUMO Safety Performance biedt met zijn actieve en passieve elementen niet alleen een gecertifi ceerde meetketen tot SIL3, maar kan ook heel exact op ieder proces worden afgestemd.

Van sensor naar Cloud
Naast procesveiligheid vindt u bij JUMO slimme sensoren, regelaars, dataloggers en krachtige PLC techniek. Bent u op zoek naar hoge processnelheid en innovatieve datavisualisatie? Ervaar dan live op de stand het IoT platform in combinatie met de JUMO variTRON PLC. Door de recente ontwikkeling van een Cloud omgeving en smart-
WARE SCADA ontzorgt JUMO de gebruiker vanaf de sensor naar de Cloud.

Waterstofplein
Voor optimale ondersteuning bij de productie en verwerking van waterstof biedt JUMO ook een uitgebreid assortiment. Bijvoorbeeld voor het veilig meten en analyseren van temperatuur, luchtvochtigheid, druk, niveau en geleidbaarheid.

Standnummer: Hal 8 – C042
Meer informatie: www.jumo.nl