zondag, maart 26, 2023

Specialisme

Vloeistofanalyse

Vochtmeting

Niveaumeting

JUMO meet- en Regeltechniek B.V.

U kunt bij JUMO terecht voor een breed productassortiment incl. hard- en software gericht op al uw automatiseringsvraagstukken. Wij bieden apparatuur voor meten, regelen, registreren, besturen en bewaken. JUMO is uw partner voor industriële sensoren en PLC meet- en regelapparatuur, vanaf de ingebruikname tot aan optimale integratie in de keten.

Intelligente automatisering
Efficiënt gebruik, analyse en opslag van data wordt steeds belangrijker. Naast analoge, draadloze en digitale sensoren voor het meten van o.a. temperatuur, druk en luchtvochtigheid brengt JUMO intelligente regelaars, aanwijzers, dataloggers en complete automatiseringssystemen met PLC techniek op de markt. Complexe taken zien wij dan ook als uitdaging voor het bieden van een oplossing op maat.

Met oog voor de markt en het milieu
Iedere branche vraagt om eigen expertise. Juist dat is waar JUMO sterk in is. Onze apparatuur wordt al decennia lang succesvol ingezet in o.a. de levensmiddelen en drankindustrie, in water- en afvalwatertoepassingen, in de industriële ovenbouw, klimaattechniek en in de (glas)tuinbouw. Onze producten ondersteunen JUMO biedt industrie End-To-End Solution dagelijks toepassingen die bijdragen aan duurzaamheid, milieu, gezondheid en welzijn. Dat is een onderdeel van onze missie. Door slimme sensoren en automatiseringstechniek kunnen waardevolle grondstoffen en energie op duurzame wijze worden ingezet.

Flexibele hard- en softwareoplossingen
Om te verduurzamen werkt JUMO Engineering continu aan het verbeteren van bestaande technieken en het implementeren van nieuwe technieken op het gebied van meten, regelen, registreren en bewaken. Datamanagement speelt daarbij een belangrijke rol. Heeft u al kennis gemaakt met JUMO variTRON? Met deze flexibele hard- en softwareoplossing in één beschikt u over alle configuratie en paramatergegevens van uw gehele (productie)proces. Omdat JUMO gekozen heeft voor de CODESYS programmeeromgeving profiteert u met het variTRON systeem optimaal van de mooie en handige functies die CODESYS te bieden heeft, bijvoorbeeld: Webvisu, Targetvisu, bus communicatie (profiNET, BackNET, MODBUS RTU & IP).

Uw toepassing in full focus
Wij geloven sterk in het belang van persoonlijke ondersteuning en advies, vanaf de beginfase van een project tot en met de succesvolle afronding ervan. Ons aanbod is breed en varieert van het opstellen van een technisch concept tot volledige projectplanning en on-site inbedrijfstelling. Ook van ons aftersales traject mag u veel verwachten. JUMO is meer dan sensoren en automatisering. Wij bieden onze klanten een uitgebreid scholings- en kennisaanbod. Nieuwkomer is de JUMO Roadtrip. Tijdens JUMO Roadtrip bezoekt een vertegenwoordiger én een technisch specialist vrijblijvend uw bedrijf. Kortom: uw toepassing in full focus. Dat is de kracht van JUMO. Meer weten: www.jumo.nl

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Rijnkade 18, 1382 GT Weesp
Telefoon 0294-491491
Email verkoop@jumo.net
Website http://www.jumo.nl/
Social media kanalen Facebook | Linkedin | Instagram