Kennis is macht, kennis délen is kracht

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend actueel en onmisbaar thema, vooral in de wereld van de techniek. Snelle nieuwe en verdere ontwikkelingen van aandrijf- en besturingssystemen en hun componenten vragen om mensen die op de hoogte zijn van de allerlaatste stand van de techniek. Alleen met uitstekend gekwalificeerd personeel kunnen bedrijven klantgericht reageren in deze continu veranderende economische situatie.

The Drive & Control Academy
De Drive & Control Academy maakt unieke kennis bereikbaar. Rexroth, als één van ‘s werelds toonaangevende specialisten in de aandrijf- en besturingstechnologie, beschikt over unieke technologische know-how. Deze kennis geeft Rexroth graag door. Aan leerlingen en studenten, maar ook aan vakmensen en medewerkers. Met de Drive & Control Academy ondersteunen we de op maat gemaakte opleidingen als ook de kwalificaties van technische vakmensen. The Drive & Control Academy biedt op maat gemaakte opleidingen en trainingen met praktijkgerichte vakkennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrische aandrijf- en besturingstechniek, mechatronica en
veiligheidstechniek. Praktijk-gericht, doelgroep specifiek en met de modernste methoden.
Naast klassikale training is er ook een uitgebreid aanbod van eLearning trainingen. Zo is persoonlijke ontwikkeling – ook in tijden van Covid – toch ten alle tijden mogelijk.
Vakkennis en competentie van medewerkers geven een onderneming een beslissende voorsprong op de wereldwijde concurrentie. We zeggen niet voor niets: kennis is macht.

Nieuwe trainingsbrochure 2021
Maar kennis delen, dat is pas echte kracht! Ben jij er klaar voor om jouw technische kennis een boost te geven? Bekijk dan de nieuwe trainingsbrochure of check de website voor een volledig overzicht van al trainingen van The Drive & Control Academy.

Over Bosch Rexroth
Als een van ‘s werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën,
garandeert Bosch Rexroth efficiënte, krachtige en veilige bewegingen in machines en
systemen van elke omvang. Het bedrijf bundelt wereldwijde knowhow op het gebied van
mobiele toepassingen, industriële toepassingen & engineering en fabrieksautomatisering. Met intelligente componenten, op maat gemaakte systeemoplossingen en services, creëert Bosch Rexroth de noodzakelijke omgeving voor volledig geconnecteerde applicaties. Bosch Rexroth biedt klanten hydraulische technologie, elektrische aandrijf- en besturingstechnologie, tandwieltechnologie en lineaire bewegings- en assemblagetechnologie, inclusief software en interfaces met het ‘Internet of Things’. Met vestigingen in meer dan 80 landen en de circa 31.000 medewerkers heeft Bosch Rexroth in 2019 een omzet gerealiseerd van ongeveer 6.2 miljard.