Kennisuitwisseling in 6 bijeenkomsten

Endress+Hauser College

College

Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Endress+Hauser is al jarenlang vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over IIOT, we hebben een schat aan informatie liggen.

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van 6 colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges spelen we in op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. In een middagbijeenkomst wordt u weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld temperatuurmeting en stoomkwaliteit.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data vindt u op onze website: www.nl.endress.com/college.

 

Plaats: Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 Naarden

Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur (incl. lunch)

Kosten: geen

 

Start 2023 goed en schrijf u in voor een Endress+Hauser College.

Contact

Zoë Thiel                                                       Email:  zoe.thiel@endress.com

Eventmanager                                               Tel:      035 – 695 87 01

 

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan hier op industrie vacatures.