Kikkoman verovert de wereld

De motor-pomp groep van Bosch Rexroth / De deksel van het nieuwe aggregaat, geleverd door Perdok

Blij en tevreden: dat zijn ze bij Kikkoman door de nieuwe aandrijving van hun productielijnen. De fermentatiepersen van de sojasausfabrikant zijn onlangs voorzien van een nieuwe aandrijving en besturing, met frequentieregelingen die specifiek voorgeparametreerd voor hydraulische systemen. Het resultaat: significante energiebesparing, langere levensduur, lagere onderhoudskosten en overall een hogere mate van procescontinuïteit.

De realisatie van de nieuwe aandrijving en besturing is een coproductie van Perdok en Bosch Rexroth, die al jaren intensief samenwerken. “Perdok is een van onze Certified
Solution & Service Partners”, vertelt JanJaap Lieuwen, Distributionmanager bij Bosch Rexroth. “Ze hebben alles in huis om als volwaardige partner te fungeren.
Sterker nog: we zien Perdok en andere partners als een verlengstuk van ons bedrijf. Dat zie je terug in de Sytronix oplossing van Bosch Rexroth, bij sojasausfabrikant Kikkoman: de aggregaten dragen het Perdok-logo, maar zijn voorzien van Bosch Rexroth pompen, motoren en andere componenten. Samen staan we vierkant achter deze installatie.

Lees hier het hele artikel