woensdag, maart 22, 2023

Specialisme

Procesinstrumentatie

Druk- en niveaumeting

Temperatuurmeting

KLAY-INSTRUMENTS Proces Instrumentatie

Klay Instruments is een Nederlandse producent van Proces Instrumentatie in geheel RVS uitvoering voor de gehele proces industrie. Al 40 jaar staan staan wij bekend als een zeer flexibele producent en leverancier van een compleet programma Proces Instrumentatie. In onze fabriek in Dwingeloo produceren wij vele soorten druk- en niveau transmitters, pt100 temperatuur sensoren en druk- en niveauschakelaars.

Wij produceren zowel conventionele drukzenders (serie 8000) als ‘Intelligente’ druk- en niveauzenders met HART protocol of Profibus PA uitgang (serie 2000 en 4000). Klay Instruments is ISO 9001-2015 gecertificeerd en alle eigen producten zijn voorzien van vele certificaten zoals: ATEX / IECEx II1G Ex ia, SIL2, FDT/DTM, EHEDG, Lloyds Register, etc.

Specialist in frontmembranen:
Op het gebied van drukmeting en hydrostatische niveaumeting zijn wij gespecialiseerd in transmitters met een frontmembraan. Deze transmitters worden veelvuldig toegepast in de Zuivel- en voedingsmiddelen, Farmaceutische, Papier, Chemische, Afvalwater en Scheepvaart industrie. Alle transmitters die door ons worden geproduceerd zijn voorzien van de unieke Klay Frontmembraan Technologie, waarbij wordt gezorgd voor extreem weinig olievulling, een geïntegreerde druk- en temperatuur sensor direct achter het frontmembraan en een actieve temperatuurcompensatie. Dit alles zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid en een perfecte lange termijn stabiliteit. Daar naast zijn alle transmitters voorzien van een robuuste maar compacte RVS elektronica behuizing. Er zijn meer dan 50 verschillende proces aansluitingen beschikbaar! Ook een Capacitieve keramische meetcel behoort tot de mogelijkheden. Flow, Geleidbaarheid en Troebelheid transmitters behoren tevens tot ons leveringsprogramma.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Nijverheidsweg 5, 7991 CZ Dwingeloo
Telefoon 0521 – 591550
Email info@klay.nl
Website www.klay.nl
Social media kanalen Linkedin
Klay Instrumenst

Meer Klay Instruments? Lees onze onderstaande artikelen: