Maak kennis met de Vario-X

De absolute top in automatiseringstechniek

Met Vario-X brengt Murrelektronik de absolute top in automatiseringstechniek voor machines en installaties. Dit modulaire systeem is geniaal eenvoudig en maakt de schakelkast volledig overbodig.

Geen schakelkast
Vario-X brengt sensoren en actuatoren rechtstreeks in de besturingsomgeving en zorgt voor een betrouwbaar spannings-, signaal- en databeheer. Maar ook voor de naadloze integratie van decentrale servo-aandrijvingen. De installatie en bekabeling is plug-and-play met standaard M12- en MQ15-connectoren, waardoor bedradingsfouten worden voorkomen en de montagetijd wordt verkort. Dit voorkomt ook dure en tijdrovende installatiewerkzaamheden in de schakelkast. Dankzij het geïntegreerde installatieconcept, verkort Vario-X de installatie van een machine met ongeveer 40%.

Digital twin

Bij de Vario-X hoort ook een digital twin, een beweegbaar 1:1 beeld van de echte installatie, die alle functies en parameters van het latere systeem bevat. Dit vergemakkelijkt de planning, installatie, gebruik én service.

Waar staat u?

Maar niet iedere machine-installatie hoeft naar de top: soms voldoet bedraden vanuit de kast. Veel vaker is een actieve decentrale installatie een betere oplossing. U bepaalt waar u staat. En Murrelektronik begeleidt u daar graag bij. Murrelektronik toont u deze stappen graag op de stand tijdens de WoTS. Kom langs! De highlights op de stand:
• IO-Link
• Decentrale installatie voor mobiele machines
• Decentrale installatie zonder schakelkast

Standnummer: Hal 11 – E008
Meer informatie: www.murrelektronik.nl