zondag, maart 26, 2023

Machevo & Bulk Vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 60 jaar hét netwerk voor toeleveranciers aan de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten en leveranciers van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de biotechnologie en in de (petro)chemische, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Naast toetreding tot dit omvangrijke netwerk biedt lidmaatschap ook vele financiële en praktische voordelen.

Een lidmaatschap biedt toegang tot een omvangrijk netwerk, financiële en praktische voordelen en exposure voor inmiddels ruim honderd leden. De toegevoegde waarde van de vereniging uit zich op verschillende niveaus. Tijdens interessante kennissessies, business meetings en excursies wordt er kennis met elkaar Hét netwerk voor toeleveranciers aan de procesindustrie gedeeld en het netwerk van toeleveranciers een de procesindustrie uitgebreid Leden kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Altijd staan de kernwaarden van Machevo & Bulk Vereniging centraal: netwerken en kennisdelen.

Extra exposure
Leden van de Machevo & Bulk Vereniging hebben een eigen bedrijfsprofiel op machevo.nl, krijgen prominent aandacht in de digitale nieuwsbrief en hebben de mogelijkheid voor het schrijven van een column in één van de vele Machevo rubrieken in vakmedia. Bovendien genieten leden van extra exposure op vakbeurzen, zoals Industrial Processing op WoTS, Solids en Pumps & Valves, en collectieve beursdeelnames in binnen- en buitenland. Veelal met kortingen op deelnamekosten. Bovendien reikt de verenging iedere twee jaar i.s.m. de beursorganisator van Industrial Processing de Proces Innovatie Prijs (PIP) uit, een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie. Daarnaast wordt jaarlijks de Machevo Hartong wisseltrofee uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie.

Ontmoet branchegenoten
“Machevo & Bulk is een vereniging van, voor en door specialisten, professionals en management. Leden zetten zich in voor de groei en belangen van de industrie, waarin ze zelf dagelijks actief zijn. Je krijgt toegang tot een dynamisch netwerk en informatie over de business, die je op cruciale momenten bijzonder van dienst kan zijn”, zegt bestuurslid Ron De Keersmaeker. Dat dit ook op een leuke manier kan, bewijzen de populaire excursies. Interesse in lidmaatschap? De contributie van € 750,- excl. btw per jaar is door de vele voordelen en kortingen snel terugverdiend! Kijk op www.machevo.nl/lid voor meer informatie. Voor vragen of suggesties kunt u een e-mail sturen naar info@machevo.nl.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Postbus 48, 4040 DA Kesteren
Telefoon +31 (0)416 383 905
Email info@machevo.nl
Website http://www.machevo.nl/
Social media kanalen Linkedin youtube