Madison Gurkha heet vanaf nu Secura

Vanaf 5 oktober jongstleden gaat Madison Gurkha B.V. verder onder de naam Secura B.V.

Madison Gurkha heeft in het verleden een goede reputatie opgebouwd op het gebied van ethical hacking, penetratietesten en security-trainingen. Eerder dit jaar zijn de diensten van Madison Gurkha uitgebreid met het Audit & Advisory portfolio door de volledige integratie van dochteronderneming ITSX B.V.

Met de naamsverandering naar Secura wordt de herpositionering van de organisatie onderstreept: van een technisch IT-beveiligingsbedrijf naar een kenniscentrum voor digitale beveiliging.

Dirk Jan van den Heuvel (Managing Director of Secura) voegt hieraan toe: “Het besluit om te rebranden naar Secura is meer dan alleen een naamswijziging. Als organisatie zitten we midden in de transitie van een technisch IT-beveiligingsbedrijf met ethische hackers naar een kenniscentrum voor digitale beveiliging. We investeren in het ontwikkelen van onze diensten, R&D en het uitbouwen van ons team. De organisatie is volop in ontwikkeling. Onlangs hebben we een nieuw kantoor geopend in Amsterdam om onze klanten in het westen van Nederland beter te bedienen. Daarbij investeren we in nieuwe tooling waarmee we verwachten ook meer internationale klanten van dienst te kunnen zijn. Maar daarover later meer.”

Madison Gurkha staat bekend om het uitvoeren van diep-technische security-onderzoeken, zoals pentesten. Secura gaat hiermee door, maar biedt een breder pakket aan diensten, zoals bijvoorbeeld het begeleiden van organisaties naar ISO 27001 security-certificering of hulp bij het invoeren van een risicomanagementprogramma.

Over Secura
Secura is de gespecialiseerde onafhankelijke adviseur die organisaties helpt op het gebied van digitale beveiliging. De diensten zijn gebundeld in een alomvattend portfolio dat organisaties in staat stelt proactief de controle te houden over de eigen digitale beveiliging:

• Advisory & Audit
• Testing Services
• Certification Services
• Training & Awareness

Secura bouwt voort op het sterke merk Madison Gurkha en heeft als missie haar klanten te ondersteunen met de beste en up-to-date kennis om samen verder te werken aan een heldere en veilige toekomst. Voor meer informatie ga naar www.secura.com.