mGuard Secure Remote Service met nieuwe functies

Ter ere van het 10-jarige bestaan van de mGuard Secure Remote Service, het ecosysteem voor onderhoud op afstand, brengt Phoenix Contact met versie 2.11 uitbreidingen en nieuwe functies van het systeem op de markt.

Niet alleen op Android gebaseerde mobiele eindtoestellen voor servicemonteurs worden naast de op iOS gebaseerde Apple-toestellen ondersteund; ook aan machinezijde kunnen de PLCnext Controls van Phoenix Contact eenvoudig en veilig met de mGuard Secure Remote Service worden verbonden. Hiervoor is in de PLCnext Store de “mGuard Secure Remote Service Connector”-app beschikbaar.

De mGuard Secure Remote Service beveiligt de klantgegevens overeenkomstig de aanbevelingen van het Duitse Federale Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI) voor encryptie-algoritmen en -lengtes.

Bij versie 2.11 kunnen verschillende subnetten van een machine of installatie nu comfortabel worden toegevoegd aan de gebruikersinterface. Vanaf versie 2.12 worden deze fijnmazig, selectief ter beschikking gesteld aan gebruikers of gebruikersgroepen.

Meer informatie: Cloud-gebaseerd onderhoud op afstand | PHOENIX CONTACT