Het modulair platform voor testbanken

drukkalibraties

Tradinco Instruments heeft onlangs Metis gelanceerd. Metis is het modulaire platform voor het uitvoeren van elektrische en drukkalibraties. in uw testbank. Hiermee wordt het uitvoeren van kalibraties nog intuïtiever en door het gebruik van slimme technieken
bent u geen tijd kwijt aan het configureren van uw opstelling.

Metis bestaat uit een centrale bedieningsmodule waarop meerdere meet- en regelmodules kunnen worden aangesloten. Deze modules worden automatisch herkend en zijn direct te gebruiken. Het 10 inch touchscreen met meertalige gebruikersinterface maakt het bedienen van de modules snel en makkelijk. De modules worden door de ‘plug & play’ functionaliteit automatisch gedetecteerd, zodat u in een handomdraai kunt beginnen
met kalibreren.

Voordelen van Metis
– Maatwerk: U bepaalt zelf welke modules op Metis worden aangesloten. Er kunnen meerdere modules tegelijk worden aangesloten, die u direct via de hoofdmodule kunt bedienen.
– Flexibiliteit: Metis herkent automatisch de modules zonder dat deze handmatig hoeven te worden geïnstalleerd. U kunt de modules eenvoudig aansluiten en net zo makkelijk loskoppelen.
– Gebruiksgemak: Metis zorgt voor betere prestaties en tijdsbesparing. U levert niet alleen betere prestaties door de snelle en eenvoudige bediening, maar u bespaart ook nog eens tijd door de automatische herkenning.

Metis communiceert ook met de kalibratiesoftware AutoCal+. Met AutoCal+ kunt u gemakkelijk kalibratiegegevens opslaan, kalibratiecertificaten genereren en data synchroniseren via de API-koppeling met bijvoorbeeld een CRM- of ERP-systeem.

Ontdek tijdens de WoTS zelf de voordelen van Metis. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen over Metis en onze andere producten te beantwoorden.

Standnummer: Hal 8 – A010

Meer informatie: www.trandinco.com