maandag, december 5, 2022

Vario-X – decentraal automatiseringsplatform zonder schakelkast
Vario-X van Murrelektronik is het eerste automatiseringsplatform dat sensoren en actuatoren decentraal en zonder schakelkast naar het veld brengt. Het automatiseringsplatform is zeer flexibel, modulair en maakt fabrikantonafhankelijke integratie mogelijk. Hiermee biedt de Vario-X een oplossing voor de dringendste problemen in de automatisering:

➨ het tekort aan geschoolde arbeidskrachten
➨ toenemende digitalisering
➨ kortere ontwikkelingscycli
➨ duurzaamheid
https://youtu.be/N-PyDpc3fhM

Er is 75% minder bekabeling nodig en is 40% sneller geïnstalleerd dan standaard in de schakelkast. Geniaal in al zijn eenvoud. Modulair. Toekomstbestendig in ieder facet. Zo simpel is het.
Klik hier voor meer productinformatie >>

Murrelektronik BV

Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. We richten ons op vier kerngebieden: stroomvoorziening, interfaces, aansluitkabels en IO-systemen.

Uniek zijn onze innovatieve kwaliteitsproducten, ons uitgesproken oog voor de klant en de markt. Onze oplossingen maken uw machines en installaties beter. Wie inzet op Murrelektronik krijgt een betere marktpositie.

IO-Link
Zijn het jouw eerste stappen in digitalisering? Of wil je een universeel installatiesysteem of future-proof IIoT concept? Het Murrelektronik IO-Link systeem is dan altijd de beste keuze – flexibel en onafhankelijk. Een systeem speciaal gemaakt voor jou.
Klik hier voor meer productinformatie >>

Decentrale installatie voor mobiele machines
Met xtremeDB introduceert Murrelektronik een volledig nieuw modulair systeem voor de installatietechniek binnen mobiele machines, zoals oogstmachines, strooiwagens, brandweerauto’s of asfalteermachines. Dankzij deze moderne installatieoplossingen kunnen de uitdagingen in IO-installaties gemakkelijk gepareerd worden.
Klik hier voor meer productinformatie >>

Decentrale installatie voor de logistiek
Murrelektronik heeft krachtige en kostenefficiënte systeemoplossingen voor de integratie van  industriële beeldverwerkingssystemen ontwikkeld.
De voordelen zijn onder meer een minimale installatie-inspanning als gevolg van gedecentraliseerde, stekkerbare modules die rechtstreeks op de machine kunnen worden gemonteerd.
Klik hier voor meer productinformatie >>

Specialisme

Automatiseringstechniek

Digitalisering

installatieoplossingen

Adres Takkebijsters 3, 4817 BL  Breda
Telefoon 085 222 02 82
Email sales@murrelektronik.nl
Website https://www.murrelektronik.nl/nl/
Social media kanalen twitter | Linkedin | youtube