zondag, maart 26, 2023

Specialisme

Automatisch voorraadsysteem

Coilock

Cleanroom

Specials

(speciaal draai- en perswerk volgens tekening/monster)

Nestinox

Hoogwaardig en kwalitatief rvs bevestigingsmateriaal is een standaard bij Nestinox. Maar niet alleen waar de focus ligt. Wij zien onze klanten leveranciers en medewerkers dan ook als partners. Samen werken aan de beste verbinding. Door vele jaren ervaring te hebben als leverancier in bevestigingsmateriaal, merken wij dat het alleen leveren van hoogwaardig en kwalitatief rvs bevestigingsmateriaal niet voldoende meer is.

Nestilogic
Veel partners komen problemen op verschillende niveaus tegen. Operators die onvoldoende voorraad hebben wat zorgt voor tijdverlies. Logistiek medewerkers die handmatig logboeken en uitgiftebonnen moeten bijhouden. Wat weer resulteert in verschil in documentatie en fysieke voorraad. Waarin het management hogere inventaris kosten overhoudt. Vanuit deze gedachten is onze service Nestilogic ontstaan. Waar het Total Cost of Ownership centraal staat. Bij Nestilogic is het doel de indirecte kosten bij onze professionele eindverbruikers maximaal te reduceren en tijdverlies te voorkomen. Kostbare tijd die voortaan kan ingezet worden in primaire taken.

Eigen logistiek als maatstaaf
Projecten worden steeds groter en complexer. Zo heeft de service van Nestilogic zich al bewezen in aantoonbare meerwaarde in tijd en logistiek. Neem alleen al de arbeidskosten van een monteur die niet verder kan, maar ook de teleurstelling van de klant bij gebrek aan de juiste voorraad. Afhankelijk van het project en afspraken, zorgen wij dat het bevestigingsmateriaal op de juiste tijd en locatie klaar staat. Nagenoeg elk traject is hierin mogelijk

Smartrack: Automatisch voorraadbeheer systeem
Nog een stapje verder gaat het Smartrack. Een voorraadsysteem wat de voorraad bevestigingsmateriaal automatiseert en visualiseert vanuit je eigen ERP systeem. Waarin onze partner alléén nog maar zijn persoonlijke voorkeur in bestelfrequentie hoeft aan te geven. Daarmee heeft onze opdrachtgever feitelijk geen omkijken meer naar de voorraad. De druksensoren, die bevestigd zijn onder de ABS bakken van het Smartrack, zorgen ervoor dat je 24/7 in real time op de hoogte bent van de voorraadniveaus. En daarnaast ook vanuit één centraal punt inzicht in orders en rapporten geeft. Waar wij de zorgen van onze partners uit handen nemen, kunnen onze partners de productiviteit verbeteren en ergonomische werken.

Simpel gezegd: Ontzorgen.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Hallenweg 5-7 , 5683 CT Best
Telefoon 31(0)499 – 33 90 00
Email sales@nestinox.com
Website http://www.nestinox.com/
Social media kanalen Facebook | Linkedin | youtube