v.l.n.r. Gert-Jan de Waard (directeur Batenburg Industriële Componenten), Cees Smit, Michael Bhagwandien en Ron Verstelle (directie Adelco)

Op 1 oktober 2019 hebben Cees Smit en Ron Verstelle het directeurschap van Adelco Electronics overgedragen aan Michael Bhagwandien. Cees Smit en Ron Verstelle blijven op parttime basis als adviseur verbonden aan de vennootschap.

Michael Bhagwandien werkt reeds vanaf 2017 bij Adelco als commercieel directeur. Michael heeft van 1999 tot aan zijn overstap naar Adelco verschillende leidinggevende functies bekleed bij Advantech, een marktleider in industriële computers en systemen. Hij brengt hierdoor veel kennis en ervaring met zich mee die nu aangewend worden in de markten waarin Adelco zich sterk profileert. In april 2003 hebben Cees Smit en Ron Verstelle Adelco opgericht en in ruim 15 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle leverancier voor de maakindustrie. Adelco is met name actief op het gebied van displays, modules en systemen voor embedded computing en wireless (IOT) modules.

Adelco is in juli 2018 overgenomen door Batenburg Techniek N.V en maakt onderdeel uit van onze divisie Batenburg Industriële Componenten. Deze divisie werkt vooral voor klanten in de maakindustrie met de bedrijven Batenburg Bevestigingstechniek, Batenburg Industriële Elektronica en Batenburg Mechatronica en in de energie- en railinfrastructuur met Batenburg Energietechniek.

De afgelopen periode hebben beide bedrijven een overgangstraject doorlopen om alle bedrijfsprocessen te integreren. Hierbij hebben Cees Smit en Ron Verstelle een belangrijke rol gespeeld om een optimale synergie te bewerkstelligen. Ze blijven vooralsnog betrokken bij de organisatie in de vorm van een adviesrol. De voorspoedige integratie van Adelco binnen Batenburg maakt nieuwe energie en creativiteit los bij onze medewerkers. Dit brengt veel nieuwe kansen met slimme oplossingen die onze klanten verder helpen met de stap naar morgen.
info@