Combineert visuele en tactiele feedback met een groot bedieningsoppervlak en duidelijke symbolen.

Met de Serie 56 biedt EAO een drukknop die wereldwijd in vele applicaties wordt gebruikt. De drukknop geeft een onmiskenbare klik bij het indrukken en biedt daardoor een buitengewoon hoge mate van gebruikerscomfort. De universele drukknop is de nieuwste toevoeging aan de Serie 56.

De universele schakelaar uit de Serie 56 is duidelijk zichtbaar dankzij de led-verlichting, het grote bedieningsoppervlak, de ruime kleurkeuze voor het frontraam en de lasergegraveerde symbolen. Door de combinatie van deze kenmerken en de onmiskenbare klik bij het indrukken biedt deze intuïtieve drukknop een buitengewoon hoge mate van gebruikerscomfort.

Applicatievoorbeelden

  • Stadsbussen en touring cars
  • Gebouwen en infrastructuur
  • Machines

Een ruime keuze aan standaard ISO 7000 of klantspecifieke symbolen kunnen in zwart gegraveerd worden op de grijs geanodiseerde lenzen. Deze mogelijkheid en de ruime keuze aan kleuren voor het frontraam maken het mogelijk om applicatiespecifieke ontwerpen snel en makkelijk te produceren. Lenzen zonder symbolen zijn eveneens leverbaar.

Voordelen.

  • Intuïtieve bediening door visuele en tactiele feedback
  • Groot bedieningsoppervlak en diverse kleuren voor het frontraam
  • Geringe inbouwdiepte (27 mm incl. M8x1 standaard connector)
  • Lange en betrouwbare levensduur (> 5 miljoen bedieningen)
  • Met laser gegraveerde symbolen, standaard (ISO 7000) of klantspecifiek

De drukknop valt in eerste instantie op dankzij het grote bedieningsoppervlak. De ingeschakelde status van de drukknop wordt aangegeven door groene verlichting, die goed zichtbaar is in alle lichtomstandigheden. De gebruiker krijgt bij het indrukken van de drukknop feedback via meerdere zintuigen. Dit komt door de hoorbare en voelbare klik die kenmerkend is voor de drukknoppen uit de Serie 56, evenals de duidelijk zichtbare rode led naast de groene verlichting. Dankzij de standaard M8 aansluiting (M8x1, 6-pin) en de geringe inbouwdiepte (27 mm) is de universele drukknop uit de Serie 56 eenvoudig plug & play te installeren.

Klik hier om meer te lezen over dit product.