Onze keuze op de WoTS: World of Industrial Processing

Robotisering

Op welke ‘wereld’ ga je tijdens de WoTS als dé system integrator en service provider van industrieel Nederland staan? De World of Automation óf die van de Industrial Processing? Een lastige keuze, want Hellebrekers Industriële Automatisering hoort in beide thuis. Wij zijn de partner die vanuit een op maat gemaakt advies de benodigde technische installaties ontwerpen en realiseren. En ook het beheer en onderhoud voeren wij uit.

Dit jaar kiezen we voor de wereld van het industriële proces. Bezoek ons tijdens de WoTS en maak kennis met onze ervaren collega’s. Vertel uw probleem en zij komen met (soms verrassende) oplossingen waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Ook met vragen met betrekking tot MES, OEE, SCADA visualisatie, de mogelijkheden van PLC besturing of robotisering kunt u bij hen terecht.

Robotisering
Een andere reden om onze stand te bezoeken, is om onze innovatieve pakket- en postoplossing te bekijken. De markt schreeuwt om medewerkers, maar als die er gewoon niet zijn, is robotiseren wellicht de uitkomst. Samen met onze gewaardeerde partners ABB Robotics, Solomon 3D Vision en de Weus Metaal laten we op de stand onze oplossing zien voor het oplossen van dit arbeidsprobleem. Dus… bezoek ons in Hal 8, D059.

Hellebrekers: wij zorgen ervoor dat systemen samen werken.

Standnummer: Hal 8 – D059
Meer informatie: www.Hellebrekers.nl