Op WaterForum een vacature promoten, super makkelijk!

vacature promoten

Als u besluit een vacature te promoten op WaterForum gaat er een simpel proces in werking. Na het contact kunt u uw eigen tekst aanleveren met een link voor onze sollicitatie button die kan leiden naar waar u wil. Bij een vacature promoten wordt de vacature twee maanden online gezet op de vacaturebank en daarna gaan deze automatisch offline.

Dit kunt u aanleveren bij een vacature promoten

De tekst die u kunt aanleveren kunt u helemaal zelf schrijven. Wij hebben wel een aantal tips waar een goede tekst aan moet voldoen.

  • We adviseren om de tekst te beginnen met wat de functie inhoud.
  • Dan wat het bedrijf van de toekomstige werknemer vraagt of nodig vind.
  • Daarna een stukje over wat de toekomstige werknemer van het bedrijf krijgt of mag verwachten. Dit kan gaan over het salaris, het team, uren of opties en uitdagingen
  • Voor de afsluiting adviseren wij te vertellen over de sollicitatie procedure.
  • Aan het einde van de tekst kunt u contact gegevens plaatsen, zodat mensen kunnen reageren als er vragen zijn.

De sollicitatie button bij een vacature promoten

Onderaan de vacature heeft WaterForum standaard een sollicitatie button die kan leiden naar een pagina van uw keuze. U kunt bijvoorbeeld een link plaatsen naar uw eigen pagina waar de vacature online staat of naar een online sollicitatie formulier.

Resultaten van uw vacature

Als u bij WaterForum een vacature gaat promoten kunt u na afloop resultaten opvragen en bekijken hoe de vacature heeft gescoord. Wij kunnen zien hoeveel mensen op de vacaturebank zijn geweest en dus de vacature hebben gezien, maar we kunnen ook zien hoeveel mensen de vacature gelezen hebben. Dit verwerken voor u in een rapport en kunnen wij opsturen naar u. Als u een vacature wilt promoten kunnen we helaas niet zien hoe vaak er op de sollicitatie button wordt geklikt. Dit kunt u zelf wel bekijken door middel van een traceerbare link.

Neem contact met ons op om uw vacature te promoten op WaterForum.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een vacature te plaatsen binnen de procesindustrie?